Iltapäivätoiminta leikkipuistoissa

Ilmoittautuminen leikkipuiston iltapäivätoimintaan

Iltapäivätoiminta leikkipuistoissa

Koululaisten iltapäivätoimintaa on kaikissa Helsingin 65 leikkipuistossa. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikille ala-asteikäisille. Koululaisten iltapäivätoiminnassa on ohjattua toimintaa sisä- ja ulkotiloissa. Iltapäivätoimintaa järjestetään leikkipuistoissa lukuvuoden aikana arkipäivisin enintään klo 17.00 saakka.

Ohjatun toiminnan lisäksi tärkeää ovat myös lasten omat leikit, ulkoilu, rentoutuminen ja kavereiden tapaaminen. Toiminta suunnitellaan Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman sekä koululaisten toiveiden mukaisesti. Tavoitteena on toisia kunnioittava ja avoin ilmapiiri. Jokaisessa leikkipuistossa toiminnasta vastaa tiiminvetäjä/sosiaaliohjaaja sekä riittävä määrä ohjaajia.

Asiakasmaksut

Koululaisten iltapäivätoiminta leikkipuistoissa on kaikille avointa ja maksutonta. Välipalasta peritään kiinteä kuukausimaksu 36,10 e/kk. Välipalamaksuun on mahdollista saada maksuvapautus. 
Lisätietoja: Koululaisten välipala

Koululaisten loma-ajan toiminta

Leikkipuistoissa on toimintaa myös koulujen loma-aikoina, jolloin leikkipuistoissa järjestetään mukavaa tekemistä koululaisille.

Koululaisten iltapäivätoiminnasta ja erilaisista tapahtumista löytyy tietoa kunkin leikkipuiston koululaiset-sivulta.

Löydät leikkipuistot aakkosellisesta listasta tai alueittain järjestetystä listasta.JAA
03.04.2018 12:03