Suoraan sisältöön

Kouluruokalistat

Helsingin kaupungin kouluissa ja Stadin ammatti- ja aikuisopistossa on käytössä kuuden viikon jaksolla kiertävät perus- ja kasvisruokalistat.

Suomalaiseen ruokakulttuuriin kuuluvat vuodenaikaisjuhlat huomioidaan ruokalistalla ja ravintolasalien somistuksessa. Juhlapyhinä ja ruokateemoissa tarjotaan arjesta poikkeava, juhlavampi ateria jälkiruoan kera.

Teemapäivien ja vuodenaikaisjuhlien ruokalistoista saa tarkempaa tietoa kouluista ja Stadin ammatti- ja ailkuisopistosta.

Ruokalistoja kehitetään vuosittain. Oppilaiden palautteet ja toiveet otetaan huomioon lukuvuoden ruokalistoja ja tuotevalikoimia suunniteltaessa.

Kevään 2020 ruokalistat

Palvelukeskus Helsingin ruokalistat


Palmian ruokalistat
Palmian ruokalistat löytyvät myös puhelimessa Kouluruoka-sovelluksella (Android / Apple)
Haagan peruskoulu, Hopaxskola Haga enheten, Gymnasiet Lärkan, Konalan ala-asteen koulu, Pitäjänmäen peruskoulu, Vartiokylän yläaste, Botby grundskola, Sibelius-lukio, Stadin ammatti- ja aikuisopisto meritalon toimipaikka ja Ilkantien toimipaikka
Fazer Food Servicen ruokalista
Strömbergin ala-asteen koulu, Maatullin ala-asteen koulu, Puistolan peruskoulu, Puistolanraitin ala-asteen koulu Puistolanraitti 18:n toimipiste sekä Nurkkatie 2:n toimipiste, Malmin peruskoulu Silkokuja 7:n toimipiste, Hiidenkiven peruskoulu, Tapanilan ala-asteen koulu, Latokartanon peruskoulu, Latokartanon peruskoulun sivukoulu Leskenlehti, Myllypuron peruskoulu, Itäkeskuksen peruskoulu, Helsingin kielilukio, Keinutien ala-aste, Keinutien ala-asteen Nallin sivukoulu, Vesalan peruskoulun sivukoulu Ruuti
Sodexon ruokalista 1 Sakarinmäen peruskoulu, Östersundom skola
Sodexon ruokalista 2
Stadin ammatti- ja aikuisopisto Abraham Wetterintien toimipiste
Sodexon ruokalista 3 
Stadin ammatti- ja aikuisopisto Vilppulantien, Kullervonkadun ja Hattulantien toimipisteet
Sodexon ruokalista 4  Stadin ammatti- ja aikuisopisto Teollisuuskadun toimipiste
Iltapäiväkerhon välipalat

Etu-Töölön lukion opiskelijoiden tekemän Koulusafka-kännykkäsovelluksen avulla opiskelijat näkevät koulun ruokalistat ja joissakin kouluissa myös ruokailuvuorot. Sovellus on käyttäjille ilmainen. 

Kouluhaku


Kevään 2020 iltapäiväkerhojen välipalat

Palvelukeskus Helsinki

Palmia

Fazer Food Servive


Etu-Töölön lukion opiskelijoiden tekemän Koulusafka-kännykkäsovelluksen avulla opiskelijat näkevät koulun ruokalistat ja joissakin kouluissa myös ruokailuvuorot. Sovellus on käyttäjille ilmainen. 

KouluhakuJAA
02.01.2020 10:40