Suoraan sisältöön

Kouluruokalistat

Helsingin kaupungin kouluissa ja oppilaitoksissa on käytössä kuuden viikon jaksolla kiertävät perus- ja kasvisruokalistat.

Etu-Töölön lukion opiskelijoiden tekemän Koulusafka-kännykkäsovelluksen avulla opiskelijat näkevät koulun ruokalistat ja joissakin kouluissa myös ruokailuvuorot. Sovellus on käyttäjille ilmainen. 

Suomalaiseen ruokakulttuuriin kuuluvat vuodenaikaisjuhlat huomioidaan ruokalistalla ja ravintolasalien somistuksessa. Juhlapyhinä ja ruokateemoissa tarjotaan arjesta poikkeava, juhlavampi ateria jälkiruoan kera.

Teemapäivien ja vuodenaikaisjuhlien ruokalistoista saa tarkempaa tietoa kouluista ja Stadin ammatti- ja ailkuisopistosta.

Ruokalistoja kehitetään vuosittain. Oppilaiden palautteet ja toiveet otetaan huomioon lukuvuoden ruokalistoja ja tuotevalikoimia suunniteltaessa.

Kevään 2020 ruokalistat

Palvelukeskus Helsingin ruokalistat löytyvät ruokalistasovelluksesta. Valitse Ravintolatyyppi-valikosta Kouluruokailu. Alemmasta Valitse ravintola -valikosta löydät oman koulusi ruokalistan klikkaamalla koulusi nimeä.


Palmian ruokalistat
Palmian ruokalistat löytyvät myös puhelimessa Kouluruoka-sovelluksella (Android / Apple)
Peruskoulut
Botby grundskola, Haagan peruskoulu (Isonnevantie), Hoplaxskolan (Solnavägen, Stormyrvägen), Kannelmäen peruskoulu (Kannel, Raitti ja Runo), Konalan ala-aste, Malminkartanon ala-aste, Munkkivuoren ala-aste (Raumantie), Pihkapuiston ala-aste, Pikku-huopalahden ala-aste, Pitäjänmäen peruskoulu, Vartiokylän ala-aste, Vartiokylän yläaste
Lukiot
Alppilan lukio, Gymnasiet lärkan, Helsingin aikuislukio, Helsingin medialukio, Mäkelänrinteen lukio, Sibelius-lukio
Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Ilkantien, Meritalon ja Savonkadun toimipaikat 
Amica-ravintoloiden ruokalista
Peruskoulut
Hiidenkiven peruskoulu, Itäkeskuksen peruskoulu, Keinutien ala-aste, Latokartanon peruskoulu, Maatullin ala-aste, Malmin peruskoulu (Kesälä), Myllypuron peruskoulu, Puistolan eruskoulu, Puistolanraitin ala-aste, Strömbergin ala-aste, Tapanilan ala-aste, Vesalan peruskoulu (Ruuti)
Lukiot
Helsingin kielilukio
Sodexon ruokalista 1 Sakarinmäen peruskoulu, Östersundom skola
Sodexon ruokalista 2
Stadin ammatti- ja aikuisopisto Abraham Wetterintien toimipiste
Sodexon ruokalista 3 
Stadin ammatti- ja aikuisopisto Vilppulantien, Kullervonkadun ja Hattulantien toimipisteet
Sodexon ruokalista 4  Stadin ammatti- ja aikuisopisto Teollisuuskadun toimipiste

Kouluhaku

Kevään 2020 iltapäiväkerhojen välipalat

Palvelukeskus Helsinki

Palmia

Amica-ravintolat
06.03.2020 12:42