Autohotelli

Autohotelli on hyvä paikka säilyttää esimerkiksi kesäauto talven ajan. Liikennekäytöstä poistetun, eli niin sanotun seisonta-ajalla olevan ajokin, asukaspysäköintitunnus ei ole voimassa kadulla. Tunnuksella autoa voi kuitenkin säilyttää autohotellissa. Ilman tunnusta säilytys maksaa erikseen.

Autohotelli sijaitsee Tattarisuolla (Autotallintie 22). Se on aidattu, valaistu ja ympärivuorokautisessa videovalvonnassa. Autohotelliin voit tuoda kerralla kaksi ajoneuvoa. Säilytyssopimus tehdään kerrallaan 30–180 vuorokaudeksi. Säilytyspalvelu on tarkoitettu helsinkiläisille yksityishenkilölle.

Ilman asukaspysäköintitunnusta ajoneuvon säilytys autohotellissa maksaa 35 euroa kuukaudessa. Tällöin säilytyssopimus solmitaan Ajoneuvojen siirtokeskuksessa. Koska säilytyspalvelu on varsin suosittu, kannattaa tiedustella etukäteen, onko autohotellissa vapaata tilaa.

Autohotellin aukioloajat ovat samat kuin samassa paikassa sijaitsevan Ajoneuvojen siirtokeskuksen.

Lisäohjeet säilytykseen asukaspysäköintitunnuksella

  • Kun käyttää asukaspysäköintitunnusta, sopimus säilytyksestä pitää tehdä kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelussa ennen auton viemistä autohotelliin.
  • Asukaspysäköintitunnus tulee olla voimassa koko varastoidun kauden ajan 1.11.2018–31.5.2019, ja tunnus tulee olla mukana sopimusta tehdessä.
  • Sopimusten tekeminen alkaa maanantaina 22.10.2018.
  • Ajoneuvon voi tuoda talvisäilytykseen torstaina 1.11.2018 alkaen.
  • Ajoneuvo on poistettava varastolta viimeistään maanantaina 3.6.2019.
  • Ajoneuvon voi viedä säilytykseen vain kerran talven aikana.


JAA
12.10.2018 14:19