Autohotelli

Autohotelli on hyvä paikka säilyttää esimerkiksi kesäauto talven ajan. Liikennekäytöstä poistetun, eli niin sanotun seisonta-ajalla olevan ajokin, asukaspysäköintitunnus ei ole voimassa kadulla. Tunnuksella autoa voi kuitenkin säilyttää autohotellissa. Ilman tunnusta säilytys maksaa erikseen.

Autohotelli sijaitsee Tattarisuolla (Kaasutintie 4). Se on aidattu, valaistu ja ympärivuorokautisessa videovalvonnassa. Autohotelliin voit tuoda kerralla kaksi ajoneuvoa. Säilytyssopimus tehdään kerrallaan 30–210 vuorokaudeksi. Säilytyspalvelu on tarkoitettu helsinkiläisille yksityishenkilölle.

Ilman asukaspysäköintitunnista ajoneuvon säilytys autohotellissa maksaa 35 euroa kuukaudessa. Koska säilytyspalvelu on varsin suosittu, kannattaa tiedustella etukäteen, onko autohotellissa vapaata tilaa.

Autohotellin aukioloajat ovat samat kuin samassa paikassa sijaitsevan ajoneuvojen siirtokeskuksen.

 

Lisäohjeet säilytykseen asukaspysäköintitunnuksella

  • Kun käyttää asukaspysäköintitunnusta, sopimus säilytyksestä pitää tehdä kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelussa ennen auton viemistä autohotelliin.
  • Asukaspysäköintitunnus tulee olla voimassa koko varastoidun kauden ajan 31.10.16-26.5.2017, ja tunnus tulee olla mukana sopimusta tehdessä.
  • Sopimusten tekeminen alkaa 17.10.2016.
  • Ajoneuvon voi tuoda talvisäilytykseen maanantaista 31.10.2016 alkaen
  • Ajoneuvo on poistettava varastolta viimeistään perjantaina 26.5.2017. 
  • Ajoneuvon voi viedä säilytykseen vain kerran talven aikana. 

 

Huom: 

Aikaisemmin myös Kalasatamassa oli autohotelli, mutta sitä ei enää ole Kalasataman rakentamisen takia. JAA
18.09.2017 15:46