Pyöräreitit

Helsingissä on 1 200 kilometriä pyöräteitä, joten pyörällä pääsee käytännössä minne vain kaupungissa. Pyörä on usein nopein tapa liikkua alle viiden kilometrin matkat. Alla olevat palvelut auttavat löytämään omat reittisi.  
 

Pyöräilyn ja kävelyn reittiopas

Reittiopas neuvoo nopeimmat ja sujuvimmat pyöräreitit. Reittejä voi hakea osoittamalla lähtöpisteen ja määränpään kartalta tai syöttämällä osoitteet. 

Pyöräilyn ja kävelyn reittiopas >>
 

Helsingin pyöräilykartta

Pyöräilykartta näyttää Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun pyöräreitit. Painettua karttaa saa muun muassa kaupungin liikuntapisteitä sekä Pyöräkeskuksesta. Kartta on julkaistu myös verkkopalveluna.

Pyöräilykartan verkkoversio >>
 

Talvihoidon priorisoitu reitistö

Talvikaudella 2016–2017 hoidetaan kaksi reittiä harjasuolaamalla ja yhdellä reitillä toteutetaan tehostettua talvihoitoa. Seuraavina vuosina priorisoitua reitistöä pyritään kasvattamaan tasaisesti.

Talvihoidon priorisoitu reitistö >>
 

Kotiseutupyöräilyreitit

Kotiseutupyöräilyreitit esittelevät Helsingin eri alueiden historiaa ja nähtävyyksiä. Reittejä on lähes 30, ja ne ovat 10–30 kilometrin pituisia.

Kotiseutupyöräilyreitit >>


Tulevaisuuden reitit ja baanat

Pyöräilyn helpottamiseksi pyöräreittejä rakennetaan ja parannetaan lähivuosina erityisesti kantakaupungissa. Lisäksi baanaverkostoa laajennetaan koko kaupungin alueelle, niin että sen pituus kasvaa nykyisestä reilusta kilometristä 130 kilometriin.

Pyöräteiden rakentaminen >>
Baanaverkon laajentaminen >>JAA
31.01.2018 15:42