Suoraan sisältöön

Pyöräkeskus

Pyöräkeskus-logo

Pyöräkeskus palvelee toukokuusta 2019 alkaen Kansalaistorilla maanantaista perjantaihin klo 9-17 syyskuun loppuun asti. Pyöräkeskus on yksi niistä toimista, joilla Helsinki pyrkii edistämään pyöräilyä. Pyöräilykeskukset pyritään avaamaan huhtikuussa.

Neuvoja ja työkaluja pyörän kunnostamiseen
Pyöräkeskuksesta saa pyörän kunnossapitoon liittyviä käytännön neuvoja ja sieltä voi lainata ilmaiseksi työkaluja. Paikalla onnistuvat pyörien pikahuollot ja keskus tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen neuvovan ammattilaisen opastuksella.

Pikahuoltoa
Pikahuolto auttaa vaikka puhjenneeseen renkaan korjaamiseen tai kitisevien ketjujen rasvaamiseen. Käytössä on myös pumppauspiste, jossa renkaat voi täyttää itse ilmaiseksi. Pyöräkeskuksen mekaanikon pakista löytyvät kaikki tärkeimmät pyörän huoltoon liittyvät työkalut kuten keskiöavaimet, ketjuruoska ja nippeliavaimet.

Karttoja ja reittivinkkejä
Myös pyöräilyreitit ja pyöräilijän liikennesäännöt ovat keskuksen henkilökunnan hallussa. Kannattaa kysyä karttoja ja neuvoja. Keskus on saanut paljon kiitosta asiantuntevasta palvelustaan, jota asiakkaat saavat myös englannin kielellä.

Tila tapahtumille
 Pyöräkeskus sopiikin mainiosti esimerkiksi fillariretkien lähtöpisteeksi sekä pyörien ja pyöräilytuotteiden esittelemiseen.

Eri organisaatiot ja järjestöt ovat tervetulleita tiloihin järjestämään pyöräilyyn liittyviä yleisötilaisuuksia myös omatoimisesti. Tilat saa  käyttöönsä maksutta.

Yhteystiedot
Pyöräkeskuksen verkkosivut ovat osoitteessa www.pyorakeskus.info, Facebookissa www.facebook.com/helsinginpyorakeskus ja Instagramissa, www.instagram.com/pyorakeskus.

Tilaisuuksien järjestämisestä voi tiedustella Pyöräkeskuksen päivystäjältä tai sähköpostilla, info(at)pyorakeskus.info.

Pyöräkeskusten toiminnasta vastaa HKL. 

 JAA
24.05.2019 08:14