Suoraan sisältöön

Munkkiniemen alue


Munkkiniemen alueella oli useita katuhankkeita vuonna 2020: Lapinmäentien peruskorjaus, Vihdintien päällysteen uusiminen, Huopalahdentien ja Niemenmäenpuiston työt sekä Ramsaynrannan katutyöt. Vuonna 2021 töitä jatketaan edelleen Lapinmäentiellä, jonka remontti valmistuu arvion mukaan kesäkuussa 2021. 

Lapinmäentie

Lapinmäentie peruskorjataan, ja samalla uusitaan alueen kunnallistekniikkaa. Myös Pohjola-taloa saneerataan ja samaan aikaan katutöiden kanssa. 

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 7–18, tarvittaessa myös muina aikoina. Katutöihin kuuluu myös louhintaa, joten pölystä ja melusta voi aiheutua haittaa.

Työt tehdään vaiheittain, ja katu on liikennöitävissä töiden ajan. Lapinmäentien parantaminen aiheuttaa eniten häiriötä Lapinmäentien liikenteelle ja alueen asukkaille.

Arvioitu rakentamisaika: huhtikuu 2020 – kesäkuu 2021.

Vihdintie

Vihdintien betonipäällyste on purettu ja korvattu asfaltilla Hellemäenpolun ja Vanhan Viertotien välillä vuonna 2020. 

Huopalahdentie ja Niemenmäenpuisto

Huopalahdentien jalankulkua, pyöräliikennettä sekä yhteyksiä bussipysäkeille on parannettu Niemenmäenpuiston ja Lokkalantien välisellä osuudella. Niemenmäenpuistoon on rakennettu puistoraitti, alueelle on istutettu uusia puita. Työ on valmistunut vuonna 2020.

Ramsaynranta

Meilahdensillan ja Riihitien välille on rakennettu uusi runkolinja 510:n kulkua helpottavat bussikaista. Meilahden sillan ja Ramsaynrannan risteysalue on muutettu risteysalueeksi ja suojatieksi, mikä lisää pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden turvallisuutta. Katutyö on valmistunut vuonna 2020.10.02.2021 15:31