Suoraan sisältöön

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki
PL 58231, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 22111
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Mäkitorpantien ja Siltavoudintien parantaminen

Kartta työmaa-alueesta

Mäkitorpantiellä ja Siltavuodintiellä on alkanut katutyö, jossa kävely- ja pyöräreittejä muutetaan entistä turvallisemmaksi:

  • Kaduille rakennetaan yksisuuntaiset pyörätiet.
  • Kävelytie erotetaan selkeästi noppakivellä pyörätiestä.  
  • Korotettuja suojateitä tehdään lisää.
  • Bussipysäkkejä muutetaan entistä turvallisemmaksi.

Työmaa vaikuttaa liikkumiseen 
Työmaa hidastaa liikkumista, sillä koko katu avataan ja päällyste uusitaan. Työmaan kautta pääsee kuitenkin kulkemaan koko sen keston ajan. Autoliikenne jatkuu normaalisti, ja bussit kulkevat entiseen tapaan. Kävelijät ja pyöräilijät ohjataan työmaan etenemisen mukaan lyhyille poikkeusreiteille.

Asvaltointityöt päästään aloittamaan täydellä teholla toukokuusta lähtien. Asukkaiden arkeen työmaa vaikuttaa eniten kesästä eteenpäin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Siltavoudintie valmistuu heinäkuussa ja Mäkitorpantie pääosin vuoden loppuun mennessä.

Urakan pitäisi valmistua pääosin vuoden 2019 lopussa. Viimeistelytöitä ja viherrakentamista jäänee vielä vuoden 2020 puolelle. Urakoitsijana toimii Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara.

Tilaa WhatsApp-tiedotteet
Tiedotamme työmaan aiheuttamista muutoksista kulkureitteihin ja liikennejärjestelyihin WhatsAppissa.  Liity mukaan Staran tiedotejakeluun, ja pysyt ajan tasalla urakan vaikutuksista arkeesi. Lähetämme enintään 1-3 lyhyttä viestiä viikossa, ja vain työmaan asioihin liittyen.

Toimi näin:
1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 045 899 4415 ja anna yhteystiedolle nimeksi esim. Siltavoudintien työmaa. WhatsApp toimii vain, jos yhteystieto on puhelinluettelossasi.
2. Lähetä tähän numeroon WhatsAppissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata listan viestit.
3. Lisäämme sinut listalle, ja alat saada meiltä viestejä. Muut viestien vastaanottajat eivät näe numeroasi. Emme luovuta yhteystietoja eteenpäin.

4. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille viesti aiheesta. 

Tutustu suunnitelmiin tarkemmin karttapalvelussa


JAA
04.04.2019 16:49