Suoraan sisältöön

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

Työpajankatu 8
00580 Helsinki
PL 58231, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 22111
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Mäkitorpantien ja Siltavoudintien parantaminen

Kartta työmaa-alueesta

Mäkitorpantiellä ja Siltavuodintiellä on meneillään katutyö, jossa kävely- ja pyöräreittejä muutetaan entistä turvallisemmiksi. Työmaan aikataulu on venynyt ja työmaa valmistuu tämänhetkisen arvion mukaan elokuun lopussa.

Kaduille rakennetaan yksisuuntaiset pyörätiet, ja kävelytie erotetaan selkeästi noppakivellä pyörätiestä.  Korotettuja suojateitä tehdään lisää ja bussipysäkkejä muutetaan entistä turvallisemmaksi.

Siltavoudintiellä työt on saatu lähes valmiiksi. Tänä vuonna tehdään pieniä kivetystöitä sekä ajoradan sekä kävely- ja pyörätien ajoratamaalaukset.

Mäkitorpantiellä eteläpuoleisen jalkakäytävän ja pyörätien viimeistelytyöt alkavat huhtikuun alussa. Jäljellä on reunakivitöiden viimeistelyä, asfaltointia sekä pieniä pintakiveystöitä ja ajoratamaalausten teko.

Ajoradalle tulevat uudet keskisaarekkeet rakennetaan loppuun.

Mäkitorpantien pohjoispuolella tehdään vielä reunakiviä ja asfaltointia. Lopuksi viimeistellään kiveystyöt ja tehdään ajoratamaalaukset.

Viimeisessä vaiheessa ajoradalta jyrsitään asfaltti pois, ja ajorata asvaltoidaan uudelleen. Lopuksi tehdään ajoratamaalaukset.

Urakoitsijana toimii Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara.

Tutustu suunnitelmiin tarkemmin karttapalvelussa


04.04.2020 18:49