Suoraan sisältöön

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki
PL 58231, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 22111
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Koskelan sairaalan alueen katuremontit

Katujen ja kunnallistekniikan rakentaminen Koskelan sairaala-alueella etenee. Työt on aloitettu vesihuoltotöillä Kunnalliskodintien ja Koskelantien risteyksestä.

Myös Kappelinkulun rakentaminen on meneillään. Tämä sairaala-alueen sisälle tuleva katuyhteys rakentuu pohjoiseen Koskelantien ja Valtimontien risteyksestä.

Kunnalliskodintien peruskorjauksessa katu ja sen kunnallistekniikka rakennetaan valmiiksi uusimalla vesijohdot ja hulevesiviemärit. Ajoradat, jalkakäytävät ja pyörätiet sekä reunakivet, risteysalueet ja katuvalaistus uusitaan.

Urakkaan kuuluvat myös Antti Korpin tien eteläosa, Kappelinkulun jalankulku- ja pyörätie sekä Paviljonkikujan ja Hospitaalikulun rakentaminen. Vielä tämän syksyn aikana käynnistyvät rakennustyöt myös Käpyläntiellä.

Koskelantien ja Antti Korpintien väliset katuosuudet (Kappelinkulku ja Kunnalliskodintie) valmistuvat näillä näkymin tämän vuoden loppupuolella. Kunnalliskodintien loppuosa ja muut viimeistelytyöt saadaan valmiiksi vuoden 2021 aikana.

Koskelantiellä työmaasta aiheutuu liikenteelle tilapäisiä haittoja, koska työn edetessä joudutaan kaistoja väliaikaisesti ottamaan pois käytöstä. Julkisen liikenteen käyttäjien kannattaa seurata työmaan edistymistä, sillä Koskelantien bussipysäkki siirretään syksyn aikana n. 200 metriä Käpyläntien suuntaan.

Katujen rakentamisen rinnalla Koskelan sairaala-alueella käynnistyy tänä syksynä myös useita talonrakennushankkeita. Alueella toimii kaupungin asuntotuotantotoimiston lisäksi neljä muuta rakennuttajaa

Katurakentamisen urakoitsijana on Helsingin kaupungin Stara.

Lisätietoja:

rakentaminen:
vastaava työnjohtaja Henri Koskelainen
Helsingin kaupungin Stara
puh. 09 310 39207

rakennuttaminen:
projektipäällikkö Juhani Jaatinen
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 70693

sähköpostit:
etunimi.sukunimi@hel.fi

Urakka-alue kartallaSaat suurennettua kuvan klikkaamalla sitä. Voit myös avata kuvasta pdf-tiedoston.
06.12.2019 00:56