Suoraan sisältöön

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki
PL 58231, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 22111
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Katujen rakentaminen

Helsinkiä rakennetaan nyt vilkkaammin kuin koskaan. Uudet asuin- ja työpaikka-alueet tarvitsevat katunsa. Katujen alla kulkee myös paljon putkia ja kaapeleita, jotka täytyy pitää kunnossa, jotta kaupunki säilyy toimivana.

Kaupungin kasvuun varaudutaan myös liikennejärjestelmää kehittämällä. Siksi varsinkin kantakaupungin katuja uudistetaan lähivuosina niin, että kantakaupungissa pääsee liikkumaan sujuvasti joukkoliikenteellä, kävellen ja pyörällä. Mitä useampi matka tehdään näillä tilaa säästävillä kulkumuodoilla, sitä toimivampana kaupungin liikenne säilyy.

Kuluvan vuoden keskeisimmät katurakennuskohteet:

Kaikki katurakennuskohteet karttapalvelussa

Kaikki katualueilla tehtävät kaivutyöt ja tapahtumat karttapalvelussa

Katualueilla tehtävistä töistä saa tietoa myös kaupunkiympäristön asiakaspalvelusta.

Pääväylien, kuten kehäteiden, töistä vastaa Liikennevirasto.

Liikennetiedotteet WhatsApp-sovelluksella

Kesällä 2018 kaupunki kokeilee liikennetiedotteiden jakamista WhatsApp-mobiilisovelluksen kautta. WhatsAppin kautta saa tiedon merkittävistä uusista liikenteen poikkeusjärjestelyistä. WhatsAppin kautta tulee arviolta 1–2 viestiä viikossa.

Tilaa tiedotteet näin:

  1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 040 661 2029 ja anna yhteystiedolle nimeksi esimerkiksi Liikennetiedotteet. Saat viestimme vain, jos puhelinnumeromme on tallennettu puhelimesi yhteystietoihin.
  2. Lähetä puhelinnumerosi meille oheisella lomakkeella.

Lisäämme sinut listalle, ja alat saada meiltä viestejä. Muut viestien vastaanottajat eivät näe numeroasi. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille WhatsApp-viesti aiheesta.JAA
27.11.2018 13:57