Suoraan sisältöön

Aikataulut, reitit ja liput

Kaikki Helsingin seudun joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitieto on koottu Reittioppaaseen.

Aikatauluja voi etsiä hakutoiminnoilla ja selata liikennevälineittäin tai paikkakunnittain. Palvelusta löytyvät myös linja- ja pysäkkikohtaiset aikataulut.

Linjakartta näyttää valittujen linjojen reitit ja pysäkit sekä seuraavat lähdöt pysäkeiltä.

Pyöräily ja kävely -osion hakutoiminnolla löytyvät parhaat pyöräily- tai kävelyreitit.

Lisätietoa Helsingin seudun liikennevälineiden reiteistä ja aikatauluista

Oma Reittiopas on maksuton henkilökohtainen käyttäjätili. Omaan Reittioppaaseen voi tallentaa reittihakuja ja pysäkkejä sekä tilata poikkeustiedotteita.

HSL Mobiililippu -sovellus on maksuton ja se ladataan matkapuhelimeen. Lippu tilataan sovellukseen. Mobiililipulla voi matkustaa ja vaihtaa rajattomasti kaikissa Helsingin seudun liikenteen (HSL) joukkoliikennevälineissä valitsemallaan matkustusalueella lipun voimassaoloaikana. .

Lisätietoa HSL-Mobiililipusta
HSL Mobiililippu -sovellus Android-kaupassa
HSL-matkaliput ja hinnat

Helsingin seudulle uusi lippu- ja informaatiojärjestelmä 2016
HSL:n lippu- ja informaatiojärjestelmän uudistus tuo Helsingin seudun joukkoliikenteen käyttäjille entistä enemmän ajantasaista matkustajainformaatiota ja helppokäyttöisemmät laitteet. 

Koko järjestelmä otetaan vaiheittain käyttöön syksyyn 2016 mennessä. Uusi myyntijärjestelmä toimii jo palvelupisteissä. Matkakortinlukijat ja lippuautomaatit uudistuvat kesän aikana ja informaatiojärjestelmä syksyllä.

Nykyinen matkakortti toimii uusilla lukijoilla. Korttien vaihtaminen uusiksi alkaa vuoden 2016 lopussa. Lisäksi uudistus tuo käyttäjien toivoman nettimyynnin, eli arvon ja kauden lataamisen matkakortille, verkossa vuonna 2017.

Lue lisää aiheesta ja harjoittele uuden matkakortinlukijan käyttöä

Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Sipoo ja Kirkkonummi muodostavat yhtenäisen Helsingin seudun joukkoliikennealueen, jossa on käytössä yhteinen lippujärjestelmä. Helsingin seudun liikenne (HSL) tarjoaa erilaisia matkalippuvaihtoehtoja tarpeen mukaan. HSL:n lippu kelpaa kaikissa busseissa, lähijunissa, raitiovaunuissa, metrossa ja Suomenlinnan lautalla.JAA
23.11.2018 09:49