Kokous- ja vapaa-ajan tilat

Asukas- ja nuorisotilat


Kaupungin asukastalot ovat kaikille helsinkiläisille avoimia tiloja, jotka toimivat asukkaiden tapaamis- ja harrastuspaikkoina. Nuorisotaloissa voi harrastaa, tavata kavereita, saada tukea ja osallistua kursseille, kerhoihin, leireille, retkille sekä muihin tapahtumiin.
 

Kokous- ja juhlatilat


Suurin osa Helsingin kokous- ja juhlatiloista sekä auditorioista löytyy Visit Helsinki -tapahtumatilahausta.

Myös Helsingin kirjastoissa on runsaasti vuokrattavia tiloja, jotka sopivat esimerkiksi kokouksien, näyttelyiden ja luentojen järjestämiseen.

Juhlasaleja ja muita tiloja vuokrataan myös kulttuurikeskuksista ja -taloista.
 

Tilat järjestöille ja ryhmille


Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla on noin sata toimipaikkaa, joista järjestöt ja ryhmät voivat anoa käyttövuoroja. Etusijalla ovat helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Myös koulujen ja oppilaitosten liikunta-, juhlasali- ja luokkatiloja voi varata vapaa-ajan käyttöön illoiksi ja viikonlopuiksi.
 

Liikuntatilat ja saunat


Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalta voi varata ulko- ja sisäliikuntatiloja. Myös koulujen ja  oppilaitosten liikuntatiloja voi varata vapaa-ajan käyttöön illoiksi ja viikonlopuiksi.

Toimialalla on useita vuokrattavia saunoja Helsingissä ja ulkoilualueilla kaupungin ulkopuolella. Lisäksi saunatiloja vuokraavat monet yksityiset omistajat. Tietoja näistä saunoista on koottu Visit Helsinki -saunahakuun.
 

Kesämajat ja siirtolapuutarhamökit


Helsingissä myytäviä kesämajoja ja siirtolapuutarhamökkejä voi tiedustella toiminnasta vastaavilta yhdistyksiltä.JAA
22.06.2017 16:58