Suoraan sisältöön

Kiinteistöjen ylläpito

Ylläpitopalvelu järjestää kaupungin omistamien tilojen kiinteistönhuollon ja ylläpitokorjaukset sekä vastaa kaupungin kiinteistöjen teknisen käytön seurannasta ja kehittämisestä. Tekniset isännöitsijät huolehtivat siitä, että kaupungin käytössä olevat tilat ja rakennukset pysyvät hyvässä kunnossa, ja että kiinteistönhuolto toimii.  

Kiinteistöjen päivittäinen ylläpito on kiinteistönhuollon työmaata. Tekninen isännöitsijä valvoo, että kiinteistön ylläpito hoituu sovitusti. Lisäksi isännöitsijä seuraa kiinteistön kuntoa ja tilaa tarvittavat ylläpitokorjaukset.

Kiinteistöhuolto on pitkäjänteistä, elinkaariajatteluun perustuvaa työtä. Kaupungille on tärkeää, että tilat ovat käyttökunnossa – toimivia, terveellisiä ja turvallisia – koko elinkaarensa ajan. Kaupunki kehittää aktiivisesti muun muassa kaupungin kiinteistöjen energiankulutukseen liittyviä tekniikkaa ja toimintatapoja.

  Kun kaupungin tilassa on huomautettavaa, jätä viesti palautejärjestelmään , jos korjaustarve ei ole kiireellinen. Merkitse kohde kartalle ja laita halutessasi myös kuva mukaan.

Jos sinulla on kaupungin BEM-huoltokirja/tila-web käytössäsi, tee ilmoitus ensisijaisesti sinne.

Jos avun tarve on kiireellinen, harkitse tarvitaanko pelastuslaitosta. Muuten pyydä henkilökuntaa soittamaan huoltoyhtiölle (yhteystiedot BEMissä/tila-webissä).
06.12.2019 05:25

Asiakastiedotteet

Kaupunki laatii vuosittain noin 300 tiedotetta, jotka koskevat kiinteistöjen kuntoa ja korjauksia.

Siirry aineistopankkiin »