Suoraan sisältöön

Tiedotteet ja neuvonta

Keneltä saan tietoja?

Kaupungin toimipisteissä yhteyshenkilönä tilojen käyttäjien ja kiinteistön ylläpitäjien välillä toimii esimies. Jos tarvitset tietoa esimerkiksi koulun tai päiväkodin kunnosta, keskustele asiasta ensisijaisesti rehtorin tai päiväkodinjohtajan kanssa.

Sisäilmatutkimusten ja korjausten teettämisestä kaupungin omistamissa palvelutiloissa vastaa kaupunkiympäristön toimiala. Jotta rakennusten kuntoon, tutkimuksiin ja korjauksiin liittyvät kysymykset ja tietopyynnöt löytävät nopeasti tiensä oikealle vastaajalle, ne kannattaa lähettää palautelomakkeen kautta.

Viime kädessä kaupungin ympäristöpalvelut valvoo Helsingissä terveydensuojeluviranomaisena, ettei julkisista tiloista aiheudu terveyshaittaa. Ympäristöpalveluista saa myös neuvontaa asunnon sisäilma- tai kosteusongelmiin liittyvissä kysymyksissä.


Asiakastiedotteet

Kaupungin tilojen käyttäjille toimitetaan vuosittain yli 300 tilojen kuntoa, tutkimuksia ja korjauksia käsittelevää asiakastiedotetta. Kaupungin rakennusten sisäilmaan liittyviä tietoja ja asiakastiedotteita tuottaa pääasiassa kaupunkiympäristön toimiala. 1.1.2017 jälkeen julkaistut tiedotteet löytyvät aineistopankista:

Selaa tiedotteita »


Tutkimusraportit

Tilojen kuntotutkimusraportit ovat julkisia, ja niitä julkaistaan osoitteessa www.hel.fi/talotiedot. Mikäli et löydä sivustolta etsimääsi raporttia, voit pyytää sitä palautelomakkeen kautta tai asiakastiedotteessa mainituilta lisätietojen antajilta. Tutkimuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tiedotteessa mainittuun sisäilma-asiantuntijaan.06.12.2019 05:28