Suoraan sisältöön

Energianeuvonta

På svenska

Energiaremonttineuvontaa taloyhtiöille

Taloyhtiöiden energianeuvonta tarjoaa tukea ja neuvontaa taloyhtiöille, jotka ovat kiinnostuneita selvittämään, miten taloyhtiössä voidaan toteuttaa hyödyllinen ja taloudellisesti kannattava energiaremontti.

Energia-asiantuntijoiden tiimi tarjoaa puolueetonta matalan kynnyksen neuvontaa energiaremontin eri vaiheissa. Palvelu on ilmaista ja se on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille asuinkerrostaloyhtiöille. Palvelusta on kerrottu tarkemmin Helsingin ilmastoteot -sivustolla.

Muu rakentamisen energianeuvonta

Rakennusvalvonta opastaa lupavaiheessa uudis- ja korjaushankkeiden energiatehokkuuden parantamisessa ja energiaselvityksen laatimisessa. Pääkaupunkiseudun rakennusvalvonnat ovat julkaisseet ohjeita www.pksrava.fi-sivuillaan.

Asuinkiinteistöjen korjaus- ja energiatoimenpiteisiin voi hakea avustuksia. Lue lisää Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n verkkosivuilta.

Kuluttajien energianeuvonta

Motivan valtakunnallinen energianeuvonta auttaa kuluttajia löytämään luotettavaa ja puolueetonta tietoa oman asunnon ja asuinrakennuksen energiatehokkuuden parantamiseksi. Motivan sivuilta löytyy tietoa myös maakunnissa toimivista energianeuvojista ja muista neuvontapalveluista. Lisäksi energiayhtiöt opastavat asiakkaitaan energiansäästössä.17.09.2021 17:57