Suoraan sisältöön

Luontoretket

Pääkaupunkiseudun kaupungit järjestävät kuntalaisille opastettuja luontoretkiä . Kaikki retket kootaan aikajärjestyksessä yhteiseen luontoretkikalenteriin, joka ilmestyy toukokuun lopulla.

Helsingin luontoretkien osallistujamäärä on rajoitettu 25-50 henkilöön. Luontoretkillä noudatetaan turvavälejä ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kaikille luontoretkille ilmoittaudutaan etukäteen. 

Koronavirustilanteen ja mahdollisten koronavirustartuntojen ja -altistumisten jäljittämisen vuoksi joudumme kysymään ilmoittautuvilta ilmoittautumisen yhteydessä:
• kaikkien osallistujien nimet
• lisäksi osallistujan tulee antaa oman valintansa mukaisesti jokin seuraavista yhteystiedoista: postiosoite, puhelinnumero (aikuisen numero riittää) tai sähköposti (aikuisen sähköposti riittää).

Ilmoittautuessasi luontoretkelle annat suostumuksesi yllä olevien ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien henkilötietojesi käsittelyyn. Kerätyt henkilötiedot hävitetään kolmen viikon kuluessa retken järjestämisestä. Suostumuksen antaminen on täysin vapaaehtoista. Voitte halutessanne osallistua retkelle ilman, että annatte suostumusta henkilötietojenne käsittelylle. Annetun suostumuksen voi myös peruuttaa milloin tahansa ottamalla yhteyttä kaupunkiympäristön asiakaspalveluun, ma-to klo 8.15-16.00 puh. 09 310 22111 (valikko 4, muut asiat) tai kaupunkiymparisto@hel.fi.

Arkipäivinä järjestettäville retkille on ilmoittauduttava viimeistään kaksi päivää ennen retkipäivää ja viikonlopun retkille viimeistään edellisenä torstaina. Näin ehditään toimittaa osallistujalista retken oppaalle.

Helsingin luontoretkille ilmoittautuminen:  ma-to klo 8.15-16.00 puh. 09 310 22111 (valikko 4, muut asiat) tai kaupunkiymparisto@hel.fi

Muiden kuntien luontoretkille ilmoittautuminen:

Tervetuloa retkelle!

Helsingin luontoretket:

su

14:00

Opastettu kierros Harakan saarella

Harakan luontokeskus, Ympäristökasvatus

Kaivopuiston edustalla sijaitseva Harakan saari on aikoinaan ollut osa Helsingin linnoitusjärjestelmää. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

la

12:00

Luontoretki: Töölönlahden vesilinnut

Töölönlahti

Töölönlahdesta on kehittynyt viimeisten vuosien aikana erinomainen paikka tarkkailla vesilintuja ja myös muitakin rantalintuja. Ilmoittaudu luontoretkelle! Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

su

12:00

Ruskaretki Linnunlauluun

Linnun laulu

Linnunlaulun rannoilla ja huviloiden pihoilla kasvaa kookkaita lehtipuita, joiden upea syysruska heijastuu kauniisti Töölönlahdelle. Ilmoittaudu luontoretkelle! Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin
24.08.2021 15:39