Uutta Länsi-Helsinkiä -verkkotilaisuus 27.10.2021

Uutta Länsi-Helsinkiä -tapahtuman markkinointikuvassa on kerrostaloja.

Uutta Länsi-Helsinkiä -verkkotilaisuus 27.10.2021

Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertoivat lyhyiden esitysten avulla Länsi-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmista. Tilaisuuden aiheita olivat asuminen, liikenne, puistot ja viheralueet.

Tilaisuudessa oli mukana maksimihetkällä noin 180 kaupunkilaista ja chattiin tuli illan aikana lähes 160 viestiä. Illan tallenne ja chat vastauksineen julkaistaan alle. Valitettavasti aivan jokaiseen kysymykseen emme ehtineet vastata.

Länsi-Haagan keskustelua herättäneen alueen kaavoitusta esitellään keväällä 2022 seuraavassa Uutta Länsi-Helsinkiä -tilaisuudessa.

Tilaisuuden ohjelma

Klo 16.45 Voit liittyä tilaisuuteen

Klo 17.00 Esitykset alkavat

• Tervetuloa tilaisuuteen! Osallistumisinfo
  • Mikä on Helsingin kulttuuriympäristöohjelma? Sitä työstetään nyt
  • Pysäköintipolitiikka Helsingissä  nyt kommenteilla
  • Uusia asuntoja taloyhtiösi tontille? Kaupungin uudet kannusteet
  • Apua energiaremonttiin  energia-asiantuntijat taloyhtiön tukena

Klo 17.30 Malminkartano  Kannelmäki

• Malminkartano  Kannelmäki -alueen kaupunkiuudistus
  • Kannelmäen ja Malminkartanon asema-alueiden kunnostus
  • Kannelmäkeen uusia kouluja ja päiväkoteja
  • Malminkartanon keskiosan kilpailu
  • Malminkartanon suunnitteluperiaatteet

Klo 18.00 Kuninkaantammen aluerakentaminen

Klo 18.10 Vastauksia alkuillan aiheisiin liittyviin kysymyksiin

TAUKO

Klo 18.40 Esitykset jatkuvat

• Tervetuloa linjoille!
  • Katsaus Länsi-Helsingin suunnittelutilanteeseen kymmenessä minuutissa:
    mm. Kuusisaaren Kärkitie, Meilahden taidemuseon alue, Munkan venekerho, katsaus Läntisen bulevardikaupungin suunnittelutilanteeseen, Talin liikuntapuisto ja Munkkivuoren ostoskeskus
  • Ristikon korttelin länsiosa
  • Lassila, Hopeatien ympäristö
  • Pajamäentie 10  12
  • Kadut ja puistot kehittyvät:
  • Raide-Jokerin rakentamisen tilannekatsaus
  • Strömbergin puiston puistosuunnitelma ja Mätäjoen kalateiden suunnitelmaluonnokset
  • Huopalahdenportin katu— ja puistosuunnitelmaluonnokset

Klo 19.30 Vastauksia loppuillan aiheisiin liittyviin kysymyksiin

Klo 19.55 Seuraa ja vaikuta

• Miten seuraat kaupunkiympäristön ajankohtaisia asioita
  • Vielä ehdit äänestää OmaStadissa
  • Anna palautetta illasta

Klo 20.00 Ilta päättyy

Tilaisuutta ennen

Tilaisuuden sisältöön saattoi vaikuttaa esittämällä kysymyksiä ja aihetoiveita Kerrokantasi -palvelussa. Palveluun kirjoitetut viestit otettiin huomioon illan esityksien valmistelussa ja illan vastauksia kysymyksiin -osioissa. Kommentointi on päättynyt, mutta voit lukea viestit Kerrokantasi -palvelusta. Kyselyyn pääset tästä linkistä (linkki vie sivulle kerrokantasi.hel.fi > Uutta Länsi-Helsinkiä).

Tilaisuuden jälkeen

Jaamme tilaisuudesta tallenteen katsottavaksi tälle sivulle. Tallenne tekstitetään saavutettavaksi. Se on katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuudesta voit antaa palautetta lomakkeella, joka oli auki 27.10. klo 17  31.10.

Ohje osallistujalle

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Voit lähettää chattiin kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Tilaisuudessa käydään läpi sekä ennakkokysymyksiä että chattiin tulleita kysymyksiä aihepiireittäin. Osallistua voit halutessasi myös vain kuunnellen.

Tilaisuuden alussa annamme ohjeet kysymyksien kirjoittamiseen chattiin. Tilaisuudessa puhumme suomea, mutta voit kirjoittaa kysymyksiä myös ruotsiksi tai englanniksi.

Osallistuminen on helpointa käyttämällä tietokonetta. Mobiililaitteella kuten älypuhelimella chatin käyttö on hankalampaa. Tilaisuuden aikana tehdään myös kevyitä verkkokyselyitä, joihin vastaamista helpottaa erillinen älypuhelin.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden. Liity mukaan klikkaamalla liittymislinkkiä. Voit olla mukana koko illan tai osan iltaa.

Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen löydät Näin osallistut Teams-verkkotilaisuuteen -ohjesivulta.

03.11.2021 13:37