Uutta Keski-Helsinkiä

Havainnekuva: Keski-Pasilan uuden peruskoulun ja päiväkodin arkkitehtuurikutsukilpailun voittajaksi valittiin ehdotus Aurinkokello,

Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotapahtuma 28.10.2020 kello 17-19.30

Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotilaisuus järjestettiin 28.10. kello 17-19.30, jolloin kuultiin Pasilan, Käpylän, Kumpulan, Koskelan, Toukolan, Arabianrannan ja Vanhankaupunginkosken ajankohtaisista hankkeista ja suunnitelmista.

Löydät tältä sivulta tilaisuuteen liittyvät materiaalit.

Tilaisuuden materiaalit

Kysymykset ja vastaukset -tiedostoa päivitettiin 6.11., jolloin tiedostoon lisättiin aiemmin puuttuneet kysymykset ja vastaukset.

Jos haluat vielä kysyä tilaisuuden aiheista, ota yhteyttä kaupungin työntekijöihin kaupungin palautejärjestelmän kautta. Muista jättää yhteystietosi. Suoria yhteystietoja löytyy myös diaesityksen dioista.

Illan ohjelma

(Ohjelma tarkentuu lähempänä tilaisuutta)

Klo 16.45 Klikkaa itsesi sisään tapahtumaan.

Klo 17.00 Tervetulosanat, ohjeet ja esittelyt

Klo 17.10 AJANKOHTAISTA PASILASTA

Klo 17.10 Pasilan kaava-asiat

• Katsaus tämän hetken tilanteeseen
  • Veturitallinpiha

Klo 17.30 Pasilan liikenne

Klo 17.35 Aluerakentaminen Pasilassa

Kello 17.45 Pasilan puistot

• Keski-Pasilan puistot
  • Vallilanpuisto

Klo 17.50 Katsaus Pasilan koulujen ja päiväkotien tilanteeseen

Klo 17.55 Keskustelua Pasilasta

18.10 TAUKO

Klo 18.15 KUMPULA, KÄPYLÄ, KOSKELA, ARABIANRANTA, TOUKOLA, VANHANKAUPUNGINKOSKI

Klo 18.15 Ajankohtaista kaavoituksesta: Kumpulan eteläosa, Toukola, Arabianranta

• Tilannekatsaus Kumpulanmäen suunnitteluun
  • Uudet asiat: Damaskuksentien asemakaavan muutos sekä Arabian kauppakeskuksen asemakaavan muutos
  • Koreankatu

Klo 18.25 Ajankohtaista kaavoituksesta: Kumpulan länsiosa, Käpylä, Koskela

• Tilannekatsaun käynnissä oleviin kaavahankkeisiin: Kätilöopiston sairaala, Pohjolankatu 45 ja 47, Onnentie 18, Koskelan varikko
  • Tilannekatsaus Tuusulanbulevardin suunnitteluun

Klo 18.35 Katsaus puistojen suunnitteluun

• Vanhankaupunginkoski ja Kuninkaankartanonsaari: suunnitelmaluonnokset ovat vuorovaikutusvaiheessa

Klo 18.45 Liikenne ja aluerakentaminen

• Koskelan sairaala-alueen rakentaminen
  • Kalasatama-Pasila-ratikka

Klo 18.55 Katsaus alueen koulujen ja päiväkotien tilanteeseen

Klo 19.10 Keskustelua

19.25 Miten seuraat Kympin hankkeita, neuvo vastata palautekyselyyn

19.30 Tilaisuus loppuu

Tilaisuuden jälkeen

Tilaisuuden jälkeen voit antaa palautetta Uutta Keski-Helsinkiä -tilaisuuden palautelomakkeella. Palautteen avulla tulevista verkkotapahtumistamme tulee parempia ja kiinnostavampia.

Jaamme tallenteen tilaisuudesta katsottavaksi tälle sivulle. Tilaisuuden tallenne on nähtävänä kahden viikon ajan. Tallenne on nähtävillä 11.11. saakka. Tältä verkkosivulta löytyvät myös tilaisuudessa esitetyt diat. Viikko tilaisuuden jälkeen sivulta löytyvät myös tilaisuuden aikana ja aiemmin kerrokantasi-palvelussa esitetyt kysymykset vastauksineen.

Sivun havainenkuva: Keski-Pasilan perukoulun ja päiväkodin arkkitehtuurikilpailun kesäkuussa 2020 voittanut ehdotus Aurinkokello, Mer Arkkitehdit ja Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy, visualisointi Atelier Replica.

12.11.2020 10:19