Uutta kantakaupunkia -tapahtuma 30.9. klo 16.30-20

Kuva: Helsingin kaupunkiympäristö / Anttinen Oiva Arkkitehdit

Uutta kantakaupunkia –verkkotapahtuma 30.9. klo 16.30-20

Osallistu omalta kotisohvaltasi kantakaupungin tulevaisuuteen! Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten kantakaupunki muuttuu uusien asuin- ja liikerakennusten myötä ja miten kadut ja viheralueet kohenevat.

Uutta kantakaupunkia -tapahtuma järjestetään tänä syksynä verkkotapahtumana vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujana saat edelleen viimeisimmän tiedon ajankohtaisista suunnitelmista ja asiantuntijat ovat vastaamassa kysymyksiisi reaaliajassa. Tällä reilulla turvavälillä haluamme turvata niin osallistujien kuin järjestäjien turvallisuuden ja hyvinvoinnin, sisällöstä tinkimättä.

Illan ohjelma

Ohjelma päivittyy tilaisuuteen asti:

Klo 16.15 Klikkaa itsesi sisään tapahtumaan

Klo 16.30 Tervetuloa. Ohjelma ja ohjeet.​​

Klo 16.45
Ajankohtaista kantakaupungin suunnittelusta ja kaavoituksesta

TAUKO​ 10 min​

​Klo 18.05​​
Liikennesuunnittelu, katutyöt ja pikaraitiotiet​​

TAUKO 5 min​

Klo 19.15​ ​
Puistot​ ja viheralueet
Kaupungin oma asuntotuotanto

​​Miten seuraat ja osallistut kaupunkiympäristön asioihin?​​

Mistä löytyy illan diat ja tallenne?
Anna palautetta!​​
Ajankohtaista OmaStadista

Klo 20.00 Ilta päättyy

Ohjeet verkkotilaisuuteen osallistujalle

Tässä ohjeet, miten pääset mukaan Uutta kantakaupunkia –verkkotilaisuuteen 30.9.:

Klikkaa tietokoneella itsesi osoitteeseen: linkki lisätään 30.9. (linkki vie Microsoft Teams live-tapahtumaan)

• jos sinulla ei ole Teams-sovellusta koneellasi, valitse ”Katso sen sijaan verkossa”
  • sisään voit kirjautua anonyymina osallistujana tai käyttäen Microsoft 365 -tunnustasi

Kirjaudu sisään hyvissä ajoin, klo 16.15 alkaen, jotta varmistut tekniikan toimivuudesta. Tuetut selaimet Teams-livelähetyksen osallistumiseen ovat Google ChromeMozilla Firefox ja Microsoft Edge.

Tilaisuudessa voit lähettää viestiseinälle kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Tilaisuuden aikana tehdään myös kevyitä verkkokyselyitä, joihin vastaamiseen tarvitset älypuhelimen tai tabletin. Ohjeet kysymysten esittämiseen ja kyselyihin vastaamiseen annetaan tilaisuuden aluksi.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden.

Jos Teams-livetapahtumaan liittyminen ja kysymysten lähettäminen siihen on sinulle uusi juttu, voit tutustua sen käyttöön etukäteen katsomalla  opastusvideon Näin liityt Teams livetapahtumaan.

Miten toimit tilaisuudessa?

Tilaisuuden pelisäännöt

Tilaisuuden kesto on kaiken kaikkiaan 3,5 tuntia taukoineen. Voit olla mukana koko illan tai vain jonkun osan.

Tilaisuus sujuu paremmin, kun noudatat seuraavia yhteisiä pelisääntöjä:

• Ole läsnä, keskity hetkeen.
  • Kuuntele ja arvosta toisia.
  • Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Ensin kuunnellaan esitykset. Kommentit ja kysymykset käydään läpi aihepiireittäin esitysten jälkeen.
  • Viestiseinällä voit kysyä myös esitysten aikana.

Mitä teen, jos en pääse sisään tilaisuuteen?

Jos käy niin, ettei tilaisuuteen pääseminen onnistu tai tilaisuus keskeytyy teknisistä syistä, jaamme  tilaisuuden tallenteen jälkeenpäin tällä sivulla.

Tilaisuutta ennen ja tilaisuuden jälkeen

Osallistu jo ennen tilaisuutta

27.9. asti on mahdollisuus esittää kysymyksiä verkkotilaisuuteen liittyen. Näet esitetyt kysymykset Kerrokantasi –verkkopalvelussa https://kerrokantasi.hel.fi/ukk2020

Pyrimme vastaamaan Kerrokantasi-palvelussa esitettyihin kysymyksiin tilaisuuden aikana. Jos emme ehdi vastaamaan kaikkiin kysymyksiin verkkotilaisuudessa, näet vastaukset myöhemmin tältä verkkosivulta: kokoamme vastaamattomat kysymykset ja vastaukset verkkosivuille (linkki julkaistaan tapahtuman jälkeen).

Video ja vastauksia kootaan tälle sivulle tilaisuuden jälkeen

Jaamme tallenteen tilaisuudesta katsottavaksi tälle sivulle. Tallenne on täällä nähtävillä 14.10. asti.

18.09.2020 15:34