Uutta Kaakkois-Helsinkiä

Kolme henkilöä onkii Kruunuvuorenrannan kallioilla, taustalla näkyy Helsingin keskustan silhuetti.

Uutta Kaakkois-Helsinkiä-verkkotilaisuus 22.9.2021

Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertoivat lyhyiden esitysten avulla Kaakkois-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmista. Tilaisuuden aiheena ovat ajankohtaiset alueen asiat asumisessa, liikenteessä sekä puistojen ja viheralueiden kunnostamisessa. Tilaisuudessa oli mukana lähes 200 kaupunkilaista.

Tilaisuudessa sai kommentoida ja esittää kysymyksiä chatin kautta. Kysymyksiin oli vastaamassa iso joukko kaupunkiympäristön asiantuntijoita. Chattiin tuli illan aikana noin 160 kommenttia ja kysymystä. Illan chat vastauksineen julkaistaan alle. Valitettavasti aivan jokaiseen kysymykseen emme ehtineet vastata.

Tilaisuuden ohjelma:

Klo 17.15 Voit liittyä tilaisuuteen linkistä

Klo 17.30 Tervetuloa ja ohjeita iltaan

Klo 17.40 Esitykset alkavat

Ajankohtaista maankäytön suunnittelussa kaakossa; Herttoniemessä ja Kulosaaressa.

Missä mennään Kaakkois-Helsingin liikenne- ja katusuunnittelussa

Roihuvuoren kirkon korttelista saatu palaute ja suunnittelun aikataulu

Kivinokan asemakaava

Klo 18.10 Vastauksia alkuillan aihepiirien kysymyksiin

Klo 18.35 TAUKO

Klo 18.45 Tervetuloa tilaisuuden loppuosaan – pikaohjeet uusille tilaisuuteen liittyville

Klo 18.50 Esitykset jatkuvat

Helsingin kulttuuriympäristöohjelmaa valmistellaan

Itäinen saaristo

Katsaus rakentamisen tilanteeseen Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa

Ajankohtaiset asiat Kruunusilloista

Ajankohtaista Laajasalontien rakentamisesta

Laajasalon ajankohtaiset kaavahankkeet

Nuottaniemen asemakaavoitus alkaa

Stansvikin puistoreittien rakentaminen ja Stansvikintien parantaminen alkaa

Klo 19.30 Vastauksia kysymyksiin

Klo 19.50 Miten seuraat ja osallistut kaupunkiympäristön ajankohtaisiin asioihin. Ajankohtaista OmaStadista. Palaute illasta.

Klo 20.00 Ilta päättyy

Tilaisuutta ennen

Kaupunkilaiset ovat vaikuttaneet illan sisältöön esittämällä kysymyksiä ja aihetoiveita Kerrokantasi -palvelussa. Palveluun kirjoitetut viestit otetaan huomioon illan esityksien valmistelussa ja illan vastauksia kysymyksiin -osioissa. Kommentointi on päättynyt 10.9., mutta voit tutustua niihin Kerrokantasi -palvelussa, johon pääset tästä linkistä (linkki vie sivulle kerrokantasi.hel.fi > Uutta Kaakkois-Helsinkiä).

Tilaisuuden jälkeen

Jaamme tilaisuudesta tallenteen katsottavaksi tälle sivulle. Tallenne tekstitetään saavutettavaksi. Se on katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuudesta voit antaa palautetta lomakkeella, joka on auki 22.9. klo 17.15  26.9. klo 23.45. Linkki palautelomakkeeseen (linkki vie Forms -lomakkeeseen). Palautelomakkeen voit täyttää myös tilaisuudessa illan lopuksi.

Ohje osallistujalle

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Voit lähettää chattiin kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Tilaisuudessa käydään läpi sekä ennakkokysymyksiä että chattiin tulleita kysymyksiä aihepiireittäin. Osallistua voit halutessasi myös vain kuunnellen.

Tilaisuuden alussa annamme ohjeet kysymyksien kirjoittamiseen chattiin. Tilaisuudessa puhumme suomea, mutta voit kirjoittaa kysymyksiä myös ruotsiksi tai englanniksi.

Osallistuminen on helpointa käyttämällä tietokonetta. Mobiililaitteella kuten älypuhelimella chatin käyttö on hankalampaa. Tilaisuuden aikana tehdään myös kevyitä verkkokyselyitä, joihin vastaamista helpottaa erillinen älypuhelin.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden. Liity mukaan klikkaamalla liittymislinkkiä. Voit olla mukana koko illan tai osan iltaa.

Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen löydät Näin osallistut Teams-verkkotilaisuuteen -ohjesivulta.

01.10.2021 17:39