Uutta Itä-Helsinkiä

Uutta Itä-Helsinkiä tapahtuman kuvituskuva, jossa ihmisiä ulkoisee puistossa ja taustalla näkyvät ratikka ja metro.

Uutta Itä-Helsinkiä -verkkotilaisuus on 26. toukokuuta 2021 Tervetuloa!

Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertovat lyhyiden esitysten avulla Itä-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmista. Saat tietoa siitä, mitä kaupunki suunnittelee Itä-Helsinkiin ja mitä uutta se aikoo rakentaa. Tilaisuuden aiheita ovat asuminen, liikenne, puistot ja viheralueet. Illan aikana käymme läpi Mellunkylän, Vartiokylän, Vuosaaren ja Kaakkois-Helsingin ajankohtaisia asioita.

Tilaisuudessa voit kommentoida ja esittää kysymyksiä chatin kautta. Kysymyksiin on vastaamassa iso joukko kaupunkiympäristön asiantuntijoita. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman moniin kysymyksiin illan aikana. Voit olla mukana koko illan tai valita ohjelmasta sinua kiinnostavat osat.

Päivitämme liittymislinkin verkkotilaisuuteen tähän, lähempänä iltaa.

(alustava, ohjelma tarkentuu lähempänä tilaisuutta)

16.45 Linja aukeaa
17.00 Tervetuloa ja ohjeita verkkotilaisuuteen. Miten seuraat ja vaikutat kaupunkiympäristöön

17.10 Mellunkylä: Kivikko, vesala, Kurkimäki, Kontula, Mellunmäki
17.35 Vastauksia kysymyksiin

17.55 Vartiokylä: Myllypuro, Roihupelto, Puotinharju, Itäkeskus, Vartiokylä, Puotila, Marjaniemi
18.20 Vastauksia kysymyksiin

18.40 Tauko

Tervetuloa loppuiltaan ja pikaohjeet

18.50 Vuosaari ja Östersundom
19.05 Vastauksia kysymyksiin

19.15 Kaakkois-Helsinki: Herttoniemi ja Laajasalo
19.35 Vastauksia kysymyksiin

19.50 Miten seuraat ja osallistut sekä palaute illasta
20.00 Ilta päättyy

Tilaisuutta ennen

Osallistu jo ennen tilaisuutta! Ennakkoon on mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan esittämällä kysymyksiä ja aihetoiveita Kerrokantasi -palvelussa.. Palveluun kirjoitetut viestit otetaan huomioon illan esityksien valmistelussa ja illan vastauksia kysymyksiin -osioissa.

Kerrokantasi -palvelun linkki tulee tähän kun kysely aukeaa (auki arviolta 26.4. – 17.5.) (linkki vie sivulle kerrokantasi.hel.fi > Uutta Itä-Helsinkiä)

Miten toimit tilaisuudessa?

Voit olla mukana koko illan tai osan iltaa. Osallistua voi halutessaan myös vain kuunnellen.

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Ensin kuunnellaan esitykset. Kommentit ja kysymykset käydään läpi aihepiireittäin esitysten jälkeen.

Chatissä voit kysyä myös esitysten aikana. Tilaisuuden kieli on suomi, mutta chatissä voit kysyä myös ruotsiksi tai englanniksi.

Tilaisuuden jälkeen

Jaamme tilaisuudesta tallenteen katsottavaksi tälle sivulle. Tallenne tekstitetään saavutettaviksi. Se on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

Tilaisuudesta voit antaa palautetta lomakkeella, joka avataan tälle sivulle tilaisuuden pitopäivänä. Palautelomakkeen voi täyttää myös tilaisuudessa illan lopuksi.

Ohjeet verkkotilaisuuteen osallistujalle

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Voit lähettää chatiin kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Tilaisuudessa käydään läpi sekä ennakkokysymyksiä että chattiin tulleita kysymyksiä aihepiireittäin. Osallistua voit halutessasi myös vain kuunnellen.

Tilaisuuden alussa annamme ohjeet kysymyksien kirjoittamiseen chattiin. Tilaisuudessa puhumme suomea, mutta voit kirjoittaa kysymyksiä myös ruotsiksi tai englanniksi.

Osallistuminen on helpointa käyttämällä tietokonetta. Mobiililaitteella kuten älypuhelimella chatin käyttö on hankalampaa. Tilaisuuden aikana tehdään myös kevyitä verkkokyselyitä, joihin vastaamista helpottaa erillinen älypuhelin.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden. Liity mukaan klikkaamalla liittymislinkkiä. Voit olla mukana koko illan tai osan iltaa.

Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen löydät Näin osallistut Teams-verkkotilaisuuteen -ohjesivulta.

13.04.2021 14:48