Suoraan sisältöön

Pukinmäen ja Puistolan verkkoasukastilaisuus 8.12.

Näkymä Säterintieltä

Tervetuloa virtuaaliseen asukastilaisuuteen, jossa keskustellaan Pukinmäen ja Puistolan suunnittelusta sekä asemakaavan muutoksista!

Pukinmäen suunnitteluperiaatteista ja asemakaavamuutoksista järjestettiin yhteinen keskustelutilaisuus verkossa ke 8.12. klo 17.00‒18.30. Tilaisuus jatkui Puistolan aseman lähialueiden suunnitteluun liittyvällä esittely- ja keskustelutilaisuudella klo 18.30 eteenpäin klo 19.30 asti.

Ohjelma:

klo 17.00 Tervetuloa osallistumaan Pukinmäen suunnitteluun

Pukinmäen suunnitteluperiaatteita esittelevät arkkitehdit Satu Lavinen ja Joakim Kettunen

Pukinmäki, Eskolantie 1, 3 ja 5, Säterintie 2 ja 4, asemakaavan muutoksen käynnistymistä, osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa (OAS) ja alustavia ideasuunnitelmia esittelee arkkitehti Joakim Kettunen

17:45 Keskustelu ja kysymykset

18:30 Tilaisuus päättyy Pukinmäen osalta

 

Klo 18:30 Tervetuloa osallistumaan Puistolan suunniteluun

Puistola, Raidepolun ja Simakujan alueet, asemakaavan muutoksen käynnistymistä, osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa (OAS) ja alustavia ideasuunnitelmia esittelee arkkitehti Joakim Kettunen

19:00 Keskustelu ja kysymykset

Klo 19:30 Tilausuus päättyy.

Kommentoi suunnitelmia myös verkossa

Asukkailla ja osallisilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja esittää mielipiteensä Pukinmäen suunnitteluperiaatteista Kerrokantasi-verkkokyselyssä 20.1.2022 asti osoitteessa: kerrokantasi.hel.fi/pukinmaki-suunnitteluperiaatteet.

Pukinmäen asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 20.12.2021 asti ja Puistolan asemakaavamuutokset 20.1.2022 asti osoitteessa hel.fi/suunnitelmat.

 

Ohjeet verkkotilaisuuteen osallistujalle

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Voit lähettää chatiin kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Osallistua voit halutessasi myös vain kuunnellen.

Tilaisuuden alussa annamme ohjeet kysymyksien kirjoittamiseen chattiin. Osallistuminen on helpointa käyttämällä tietokonetta, voit myös osallistua älypuhelimella tai tabletilla. 

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden. Liity mukaan klikkaamalla liittymislinkkiä.

Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen löydät Näin osallistut Teams-verkkotilaisuuteen -ohjesivulta.29.12.2021 10:46