Mitä uutta Östersundomiin? Verkkotilaisuus 23.5.2022 klo 17

Östersundomin suunnittelun ajankohtaisista asioista kerrotaan yleisötilaisuudessa maanantaina 23.5. klo 17−19. Tilaisuus järjestetään Teams-verkkotilaisuutena, ja siihen voi liittyä verkkoselaimella omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Illan aikana Helsingin kaupungin työntekijät kertovat lyhyiden esitysten avulla Östersundomin tulevaisuuden suunnitelmista. Aiheita ovat asuminen, liikenne, puistot ja viheralueet. Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävistä asioista.

Illan ohjelma

17.00 Tervetuloa. Tilaisuuden ohjelma ja ohjeet.

• Johdanto suunnittelutilanteeseen
  • Osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta saatu palaute
  • Kaavoitusohjelma nykyisten pientaloalueiden asemakaavoja varten

17.35 Kysymyksiä ja keskustelua

17.55 Miten seuraat Östersundomin suunnittelun etenemistä? Tilaa uutiskirje!

TAUKO

18.10 Landbon suunnitteluperiaatteet – luonnos kommentoitavana

18.25 Kysymyksiä ja keskustelua Landbosta

19.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa puhumme suomea, mutta voit kirjoittaa kysymyksiä keskustelupalstalle myös ruotsiksi tai englanniksi.

Pysy kartalla Östersundomin suunnittelusta. Tilaa Östersundomin uutiskirje: hel.fi/kaupunkiymparisto/uutiskirjeet

01.07.2022 09:02