Nastarengaskielto kokeilukadulle: info- ja keskustelutilaisuus 7.2.2022

Maanantaina 7.2.2022 järjestettiin info ja keskustelutilaisuus nastarengaskiellosta Lönnrotinkadulla.

Illan materiaalit

Nastarengaskieltokokeilu Lönnrotinkadulla

Nastarengasrajoitukset muissa Pohjoismaissa

Ilmanlaatu ja meluvaikutukset

Tapahtuman tiedot

Helsinki pyrkii parantamaan kaupungin ilmanlaatua ja vähentämään meluhaittoja. Nastarenkailla läpiajon kieltävää liikennemerkkiä kokeillaan Lönnrotinkadulla vuosina 2022−2025. Kokeilun tavoite on selvittää nastarengaskiellon vaikuttavuutta kitkarenkaiden yleistymiseen ja ilmanlaatuun sekä arvioida kiellon seurauksia, noudattamista ja tarkoituksenmukaisuutta.

Osallistu tilaisuuteen verkossa Teams-sovelluksella. Voit liittyä tilaisuuteen tietokoneella, puhelimella tai tabletilla klikkaamalla liittymislinkkiä bit.ly/nastarengaskielto-kokeilu.

Tilaisuudessa voit kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävästä asiasta chatin kautta. Kysymyksiin on vastaamassa Helsingin kaupunkiympäristön ja kaupunginkanslian asiantuntijat.

Tilaisuuden ohjelma

17.00 Tervetuloa ja tilaisuuden ohjelma