Linnankoskenkadun ja Paciuksenkadun katusuunnitelmien esittelytilaisuus

Tervetuloa asukastilaisuuteen!

Helsingin kaupunki laatii Taka-Töölön kaupunginosassa sijaitsevan Linnankoskenkadun välillä Merikannontie – Nordenskiöldin aukio ja Meilahden kaupunginosassa sijaitsevan Paciuksenkadun välillä Seurasaarentie – Merikannontie katusuunnitelmia. Katusuunnitelmien luonnokset esiteltiin asukkaille torstaina 16.12.2021 klo 17.30–19 verkossa Teams-kokouksessa.

Katujen suunnittelu perustuu voimassa oleviin asemakaavoihin ja liikennesuunnitelmaluonnokseen. Katusuunnitelmia laaditaan katuosuuksien perusparantamista varten. Katuosuuksille rakennetaan pyöräliikenteen kantakaupungin tavoiteverkon mukaiset yksisuuntaiset pyöräliikenteen järjestelyt. Linnankoskenkadun ajorata muutetaan molemmissa päissä olevia liittymäalueita lukuun ottamatta 1 + 1 ajokaistaiseksi. Paciuksenkadun liittymäalueille toteutetaan ajokaistamuutoksia suunnittelualueen molemmissa päissä. Tehtävillä muutoksilla parannetaan pyöräliikenteen sujuvuutta ja toimivuutta sekä parannetaan katuosuuksien liikenneturvallisuutta.

Illan tallenteeseen pääset seuraavasta linkistä:

17.30 Tilaisuuden ohjelma ja ohjeet osallistumiseen Venla Pesonen, Ramboll

17.35 Suunnittelun taustat ja tavoitteet Mika Kaalikoski, Helsingin kaupunki

17.45 Katusuunnitelmaluonnosten esittely Jyrki Oinaanoja, Ramboll

18.10 Kysymykset ja keskustelu

19:00 Tilaisuus päättyy

Tutustu suunnitelmaluonnoksiin verkossa

Katusuunnitelmaluonnoksiin voi tutustua 15.12.2021–5.1.2022 välisenä aikana Helsingin kaupungin verkkosivulla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat (kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat).

Ohjeet verkkotilaisuuteen osallistujalle

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Voit lähettää chatiin kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Osallistua voit halutessasi myös vain kuunnellen.

Tilaisuuden alussa annamme ohjeet kysymyksien kirjoittamiseen chattiin. Osallistuminen on helpointa käyttämällä tietokonetta, voit myös osallistua älypuhelimella tai tabletilla.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden. Liity mukaan klikkaamalla liittymislinkkiä.

Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen löydät Näin osallistut Teams-kokoukseen -ohjesivulta.

17.12.2021 16:05