Ajankohtaiset suunnitelmat

Kaavat ja liikennesuunnitelmat

Näihin suunnitelmiin voi vaikuttaa juuri nyt. Nähtäville asetetaan osallistumis- ja arviointisuunnitelmat, kaavaluonnokset sekä kaavaehdotukset, joissa on muistutusaika käynnissä. Suunnittelun etenemistä voi seurata Helsingin karttapalvelussa, josta löytyvät kaikki valmisteilla olevat kaavahankkeet sekä voimassa olevat asemakaavat.

Listan päivittymisessä saattaa ajoittain esiintyä viivettä. Ajantasaisen tiedon voi tarkistaa karttapalvelusta.

RSS Nähtävänä nyt RSS

Katu- ja puistosuunnitelmat

Tutustu nähtävillä oleviin katu- ja puistosuunnitelmiin kaupunkiympäristön toimialan sivuilla.

Suunnitelmavahti pitää ajan tasalla kaupunkisuunnittelusta

Suunnitelmavahti lähettää sähköpostiin ilmoituksen, kun nähtäville tulee kaavoja tai liikennesuunnitelmia, joista voi kertoa mielipiteensä tai jättää muistutuksen.

Neuvontaa kaava-asioissa

Tietoa asemakaavoista saa info- ja näyttelytila Laiturilta sekä suoraan suunnittelijoilta.

16.10.2017 13:02