Event Calendar

CANCELLED:Luottamusta rakentamassa – Keskustelu avoimen hallinnon ja sen johtamisen merkityksestä ja mahdollisuuksista kunnissa ja valtion virastoissa

Thu  – 16:00

City Hall Lobby, City of Helsinki, Pohjoisesplanadi 11 - 13, Helsinki

EVENT CANCELLED

Onko avoimuus sinulle vain lause paperilla? Mitä avoin hallinto merkitsee kunnissamme tai virastoissamme? Mitä avoimuuden johtaminen sinulle tarkoittaa? Voinko avoimuudella tukea luottamuksen vahvistamista yhteiskunnan eri toimijoiden välillä?

Tavoitteena on ymmärtää, mitä kunnat ja valtion virastot toivovat, että avoimuuden ja johtamisen kehittämisessä yhdessä saataisiin aikaan? Tavoitteena on myös, että osallistujat pääsevät oman kunnan ja viraston näkökulmasta kirkastamaan ymmärrystä yhteisistä ja omista tavoitteista ja niiden aikaansaamisesta.

13.00 Tervetuloa, osastopäällikkö Juha Sarkio, VM Miten yhdessä edistämme avoimuutta ja hyvää johtamista? Avoin hallinto ja sen johtaminen luottamusyhteiskunnan ytimessä Katju Holkeri ja Ari Holopainen, VM

14.00 Erätauko-dialogit Kahvit dialogin lomassa

15.30 Dialogien yhteenveto yhdessä

16.00 Tilaisuus päättyy

Keskusteluista tehdään yhteenvedot hyödynnettäväksi 4/2020 avoimen hallinnon strategian ja julki-sen hallinnon strategian työpajassa, 4/2020 valtiovarainministeriön hallintopolitiikan ohjausryhmän kokouksessa, 2/2021 julkisen johtamisen päivässä ja syksyn 2020 johdon tilaisuuksissa. Yhteenvedot käännetään myös englanniksi OECD:n avoimen hallinnon työryhmän kokoukseen 18-19.5. sekä tausta-aineistoksi OECD:n Suomen hallinnon luottamusarviointiin.

Tilaisuudessa avataan myös syksyn 2019 julkisen johtamisen kyselyn tuloksia. Iltapäivän tilaisuuden menetelmänä käytetään Erätauko-dialogia. Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua – mahdollisuus pysähtyä ja harkita asioita rauhassa.

JAA
Add to calendar (.ics)
Add to Google Calendar
   
On the map
Event price

Free entrance