Ilmoittautuminen lukio-opintoihin.

TUTKINTO-OPISKELIJAKSI (päämääränä lukion/ylioppilastutkinnon suorittaminen Helsingin aikuislukiossa)

Ilmoittaudu mieluiten sähköisellä lomakkeella. Löydät lomakkeen linkin ja ohjeita TÄÄLTÄ.

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa tai sinulla on muita koulun aloittamiseen liittyviä akuutteja kysymyksiä niin voit tulla koululle (Mäkelänkatu 47) joko 18.8. tai 19.8. klo 16-18. Ota oma laite mukaan (mieluiten kannettava tietokone).

Ilmoittautumisesi jälkeen sinulle lähetetään tunnukset, jotta pääset sähköisiin järjestelmiin. Opinto-ohjaaja ja/tai lukioluotsi ottaa sinuun yhteyttä ja lisäksi Oppimistorilla koulun aloituspäivänä saat tarpeellista tietoa. Tältä nettisivulta löydät lukion opinto-oppaan. Tutustu siihen!


AINEOPISKELIJAKSI (opiskelet yksittäisiä kursseja/oppimääriä Helsingin aikuislukiossa)

Aineopiskelijat ilmoittautuvat joustavasti sähköisen lomakkeen tai toimiston kautta. Helsingin aikuislukiossa ei ole erillisiä ilmoittautumispäiviä aineopiskeijoille voit aloittaa opiskelun koska tahansa!  Ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti, kun on aloittamassa opiskelun, sillä Wilma-tunnusten saaminen vie muutamia päiviä ja kursseja pääsee valitsemaan ja tarkastelemaan tarkemmin vasta Wilma-tunnusten saamisen jälkeen. 

Lisätietoa aineopiskelijalle löydät näiden sivujen takaa. Sivuilta löytyy sähköinen ilmoittautumislomake sekä ohjevideo sen täyttämisestä.

Kurssikuvauksia ja lukujärjestyksiä kannattaa ennen Wilma-tunnusten saamista katsoa opinto-oppaasta, joka löytyy tämän sivun alalaidasta linkkinä.