Suoraan sisältöön

Opiskelu

 

Itä-Helsingin toimipiste: Aikuisten perusopetuksen eri tasot.

Lukio-opetus tapahtuu Käpylässä osoitteessa Onnentie 18.

Opiskelu on kurssimuotoista, ja lukuvuosi on jaettu viiteen jaksoon.Yksi kurssi kestää yleensä yhden jakson ajan eli 5–7 viikkoa. Yhteen jaksoon voit valita useampia opiskeltavia kursseja. Oppitunnit ovat iltaisin klo 15.20 - 20.10. Perusopetus järjestetään pääsääntöisesti Itä-Helsingin toimipisteessä; muutamia alkuvaiheen ryhmiä opiskelee myös Kuution toimipisteessä. 

Aikuisten perusopetus järjestetään lähiopetuksena iltaisin. Jokaisen hakijan taidot kartoitetaan ja hänet ohjataan oikealle tasolle perusopetuksessa.

Lukio-opetusta järjestetään lähi-, monimuoto-, ja verkko-opetuksena. Jokaiselle lukio-opintoihin hakeutuvalle tehdään oma opiskelusuunnitelma yhteistyössä opinto-ohjaajan kanssa. Tämän päivän lukio-opinnot edellyttävät opiskelijalta valmiuksia käyttää omaa kannettavaa tietokonetta. Opiskelija toimii myös monenlaisissa sähköisissä ympäristöissä kuten Wilma, Google ja Office365. Koulun kautta opiskelija saa käyttöönsä myös Office365-sähköpostin ja lukuisan määrän opintoja hyödyttäviä työkaluja (esim. word, exel, powerpoint).

Katso videot lukion opetussuunnitelmauudistuksesta 20.08.2020 15:07