Suoraan sisältöön

Apua opiskeluun

Oppimisen tuki

Erityisopettaja Päivi Rantala tarjoaa tietoa, opetusta ja ohjausta erilaisissa oppimisen tai opiskelutilanteessa toimimisen pulmissa.

Työtapoja ovat opettaminen, keskusteleminen ja tarvittaessa eteenpäin ohjaaminen. Hän käy esittäytymässä äidinkielen kursseilla. Tässä yhteydessä opiskelijat täyttävät kyselomakkeen opintoihinsa ja kielellisiin taitoihin liittyen. Alkukartoituksen, opiskelijan toiveiden ja opettajien suositusten perusteella opiskelijoille tarjotaan kurssimuotoista ja yksilöllistä opiskelua.

Mikäli tarvitset apua erilaisissa oppimisen ongelmissa (hidas lukija, vieraat kielet vaikeita, lukivaikeus, edellisistä opinnoista pitkä aika), ota rohkeasti yhteyttä erityisopettaja Päivi Rantalaan: paivi.rantala(at)edu.hel.fi, puh. 050 401 3323

Opiskelutekniikkakurssilta uutta puhtia opiskeluun

OP4 ja 5-kurssien tavoitteena on löytää uusia opiskelutekniikoita ja tehostaa omaa oppimista. Kurssilla perehdytään oppimisprosesseihin eri oppiaineissa ja tarkastellaan omia opiskelutottumuksia. Sisältöjä voidaan muokata opiskelijaryhmän koostumuksen ja tarpeen mukaan. Opiskelu on lähiopetusta, joka sisältää myös itsenäisiä tehtäviä. Tavoitteena on löytää jokaiselle parhaat työskentelytavat. Kurssit löydät ja niille voit ilmoittauta Wilmassa.

 05.08.2020 10:26