Suoraan sisältöön

Ilmoittaudu opiskelijaksi

LUKION TUTKINTO-OPISKELIJAKSI 

Lukioon voi ilmoittautua joustavasti ympäri lukuvuoden. Jos haluat tulla opiskelemaan koko lukiotutkintoa, keskenjääneitä lukio-opintoja tai ammatilliselta pohjalta ylioppilaaksi, niin voit tulla tiistaisin tai keskiviikkoisin Onnentielle luokkaan 125 klo 16-17 välisenä aikana ilmoittautumaan ja saamaan aloitusinfoa. Ota mukaasi aiemmat koulutodistukset. Et tarvitse erillistä ilmoittautumista, vaan riittää kun tulet paikalle.

Mikäli et ehdi mainittuina ajankohtina koululle ilmoittautumaan, niin ota yhteyttä suoraan opinto-ohjaajaan iina.vilenius@edu.hel.fi sähköpostilla. Seuraava jakso alkaa 26.10., joten ehdit vielä hyvin mukaan syyslukukaudelle.

HUOM! Kaikki lukiokurssien lähiopetus tapahtuu ONNENTIEN TOIMIPISTEESSÄ neljänteen jaksoon saakka (Mäkelänrinteen toimipiste on remontissa). Itä-Helsingin toimipisteessä ei ole lukio-opetusta vaan ainoastaan aikuisten peruskouluopetusta. 


AINEOPISKELIJAT ( yksittäisiä kursseja tekemään tulevat opiskelijat) voivat ilmoittautua toimistoissa niiden aukioloaikoina. Ilmoittautuessa tulee esittää  mahdollinen opiskelutodistus tai alennukseen oikeuttava todistus.  


HUOM!Aikuislukio on aikuisille tarkoitettu oppilaitos. Alle 18-vuotias hakija voidaan ottaa aikuislukion opiskelijaksi vain erityisestä syystä rehtorin päätöksellä. Aineopiskelijalle ei ole ikärajaa.

KIRJOILLA OLEVA OPISKELIJA (tai joskus Helsingin aikuislukiossa opiskellut)

Aiemmin opintonsa aloittaneet opiskelijat tekevät aina lukuvuoden alkaessa läsnäoloilmoituksen toimistoon. Myöhemmin jatkava voi ilmoittautua läsnäolevaksi myös toimiston kautta ja lisäksi päivittää opiskelusuunnitelmansa opinto-ohjaajan kanssa. Ohjaukseen on hyvä aina varata sähköpostilla aika.

Ilmoittaudu myös kursseille ajoissa

Opiskelijan tulee ilmoittautua myös jokaiselle kurssille, jolle aikoo osallistua. Kursseille tulee ilmoittautua edellisen jakson loppuun mennessä Wilman kautta. Wilman tunnukset tulee pyytää itse toimistosta sen jälkeen, kun opiskelija on kirjattu kouluun. Kirjoilla olevien opiskelijoiden wilma-tunnukset ovat toiminnassa vain silloin kun opiskelija on rekisterissä aktiivisena opiskelijana. Mikäli tunnuksesi lakaavat toimimasta, johtuu se todennäköisesti siitä, ette ole tehnyt lukuvuosittaista läsnäoloilmoitusta oppimistorilla tai  koulun toimistoon. 

Wilma28.09.2020 09:53