Suoraan sisältöön

Ilmoittaudu opiskelijaksi

Tervetuloa ilmoittautumaan Helsingin aikuislukioon!

Tutkinto-opiskelijat (koko lukio tai AM-perustutkinnon pohjalta)

Aineopiskelijat (yksittäisiä kursseja tekemään tulevat opiskelijat) 

Sähköisellä lomakkeella voi ilmoittautua joustavasti ympäri lukuvuoden. Keskikesällä toimiston ollessa kiinni hakemuksia ei käsitellä, mutta toimiston palattua töihin niitä käsitellään järjestyksessä. Älä siis ihmettele jos kesällä ilmoittaudut, etkä saa heti koululta viestiä. 


Järjestämme syksyllä myös kaksi samansisältöistä ilmoittautumispäivää. Ne ovat ke 18.8. ja to 19.8. klo 16-18 osoitteessa Mäkelänkatu 47. Voit siis tulla myös paikan päälle täyttämään sähköisen lomakkeen jo haluat siihen opastusta. Ota mukaasi viimeisin todistus tai kaikki ne todistukset, joista ajattelet olevan hyötyä. Varaa mukaasi myös jokin laite, jolla voit ilmoittautua (älypuhelin, tablet-laite tai kannettava tietokone).
HUOM!

Aikuislukio on aikuisille tarkoitettu oppilaitos. Alle 18-vuotias hakija voidaan ottaa aikuislukion opiskelijaksi vain erityisestä syystä rehtorin päätöksellä. Tällöin on syytä tulla huoltajan kanssa ilmoittautumispäiviin tai ottaa suoraan yhteyttä opinto-ohjaajaan sähköpostilla iina.vilenius@edu.hel.fi

Aineopiskelijalle ei ole ikärajaa.


KIRJOILLA OLEVA OPISKELIJA (tai joskus Helsingin aikuislukiossa opiskellut)

Aiemmin opintonsa aloittaneet opiskelijat tekevät aina lukuvuoden alkaessa läsnäoloilmoituksen toimistoon. Myöhemmin jatkava voi ilmoittautua läsnäolevaksi myös toimiston kautta ja lisäksi päivittää opiskelusuunnitelmansa opinto-ohjaajan kanssa. Ohjaukseen on hyvä aina varata sähköpostilla aika.

Ilmoittaudu myös kursseille ajoissa

Opiskelijan tulee ilmoittautua myös jokaiselle kurssille, jolle aikoo osallistua. Kursseille tulee ilmoittautua edellisen jakson loppuun mennessä Wilman kautta. Wilman tunnukset tulee pyytää itse toimistosta sen jälkeen, kun opiskelija on kirjattu kouluun. Kirjoilla olevien opiskelijoiden wilma-tunnukset ovat toiminnassa vain silloin kun opiskelija on rekisterissä aktiivisena opiskelijana. Mikäli tunnuksesi lakaavat toimimasta, johtuu se todennäköisesti siitä, ette ole tehnyt lukuvuosittaista läsnäoloilmoitusta oppimistorilla tai  koulun toimistoon. 

Wilma03.08.2021 13:09