Suoraan sisältöön

Ilmoittaudu opiskelijaksi

Tervetuloa ilmoittautumaan Helsingin aikuislukioon!

Lukioon voi ilmoittautua myös tutkinto-opiskelijaksi joustavasti ympäri lukuvuoden.

Seuraava jakso alkaa 13.4.2021, joten ehdit vielä hyvin mukaan myös tämän kevään aikana. 

HUOM! Kaikki lukiokurssien opetus tapahtuu tällä hetkellä etäopetuksessa koronatilanteesta johtuen. Saat opetusjärjestelyihin liittyvää tietoa opinto-ohjaajalta ilmoittautumisen yhteydessä. Koronan lisäksi muutoksia tulee koulun muuton vuoksi. Aikuislukion lukio-opetuspiste toimii tällä hetkellä osoitteessa Onnentie 18, mutta siirtyy myöhemmin keväällä takaisin osoitteeseen Mäkelänkatu 47. 


Aineopiskelijat ( yksittäisiä kursseja tekemään tulevat opiskelijat) 

Toimistossa voi tietysti ilmoittautua myös suoraan, mutta sähköinen ilmoittautuminen on suositeltavaa. Jos menet toimistoon niin tarkista aukiolo.

HUOM!Aikuislukio on aikuisille tarkoitettu oppilaitos. Alle 18-vuotias hakija voidaan ottaa aikuislukion opiskelijaksi vain erityisestä syystä rehtorin päätöksellä. Aineopiskelijalle ei ole ikärajaa.


KIRJOILLA OLEVA OPISKELIJA (tai joskus Helsingin aikuislukiossa opiskellut)

Aiemmin opintonsa aloittaneet opiskelijat tekevät aina lukuvuoden alkaessa läsnäoloilmoituksen toimistoon. Myöhemmin jatkava voi ilmoittautua läsnäolevaksi myös toimiston kautta ja lisäksi päivittää opiskelusuunnitelmansa opinto-ohjaajan kanssa. Ohjaukseen on hyvä aina varata sähköpostilla aika.

Ilmoittaudu myös kursseille ajoissa

Opiskelijan tulee ilmoittautua myös jokaiselle kurssille, jolle aikoo osallistua. Kursseille tulee ilmoittautua edellisen jakson loppuun mennessä Wilman kautta. Wilman tunnukset tulee pyytää itse toimistosta sen jälkeen, kun opiskelija on kirjattu kouluun. Kirjoilla olevien opiskelijoiden wilma-tunnukset ovat toiminnassa vain silloin kun opiskelija on rekisterissä aktiivisena opiskelijana. Mikäli tunnuksesi lakaavat toimimasta, johtuu se todennäköisesti siitä, ette ole tehnyt lukuvuosittaista läsnäoloilmoitusta oppimistorilla tai  koulun toimistoon. 

Wilma21.03.2021 14:25