Suoraan sisältöön

Aineopiskelijaksi / kesälukioon

Helsingin aikuislukioon voi kuka tahansa ilmoittautua opiskelemaan yksittäisiä oppiaineita tai kursseja. Tässä tapauksessa opiskelija ilmoittautuu aineopiskelijaksi. 

Ota mukaan aikaisemmat todistuksesi ja henkilöllisyystodistus. Jos olet jonkin toisen koulun tutkinto-opiskelija, ota mukaan todistus, jolla osoitat opiskelevasi muualla. Kevään aikana korona-tilanteesta johtuen aineopiskelijaksi ilmoittautuva täyttää tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen ja lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen hal.mrinne@edu.hel.fi.

Aineopiskelijalle kurssit ovat maksullisia. Yksi kurssi maksaa 25 € ja lukuvuoden maksimilaskutus on 125 €. Helsinkiläinen työtön tai opiskelija saa kurssimaksuista 50 % alennusta. Todistus työttömyydestä/opiskelusta tulee esittää aikuislukion toimistoon opiskelun alussa. Alennusta ei voi saada jälkikäteen.

Jossakin toisessa helsinkiläisessä toisen asteen oppilaitoksessa, lukiossa tai ammattikoulussa, opiskeleville opiskelu on ilmaista; opiskelutodistus omasta koulusta on kuitenkin tuotava aikuislukion toimistoon.

Kesäopetus


Elokuussa järjestetään 10.8. alkaen iltaopetuksessa kertauskurssit äidinkielessä ja kirjallisuudessa, A-englannissa, ruotsissa ja lyhyessä matematiikassa.

 26.06.2020 11:52