Suoraan sisältöön

Hakijalle

Helsingin aikuislukioon voi hakeutua joko tutkinto- tai aineopiskelijaksi. Ilmoittautuminen tapahtuu aina henkilökohtaisesti paikan päällä.

Tutkinto-opiskelijaksi voit tulla ilmoittautumaan ma 19.8. tai ti 20.8. klo 16-18 Mäkelänrinteen toimipisteeseen (tarkempi tilaohjeistus paikan päällä). Ota mukaasi viimeisin tutkintotodistus tai erotodistus (peruskoulun päättötodistus, lukion erotodistus tai ammatillinen perustutkintotodistus). Aikuislukioon voi ilmoittautua myös muina aikoina kesken lukuvuotta. Silloin voit ottaa yhteyttä maililla suoraan opinto-ohjaajaan iina.vilenius@edu.hel.fi.

Aineopiskelijat ilmoittautuvat AINA toimistojen kautta niiden aukioloaikoina. Huomaathan, että kursseille ilmoittautumisessa tutkinto-opiskelijat ovat aina etusijalla. Aineopiskelijalla kannattaa olla ilmoittautumishetkellä mukanaan opiskelutodistus, mikäli hän opiskelee helsinkiläisessä toisen asteen koulussa (lukiossa tai ammattikoulussa), tai kurssimaksun alennukseen oikeuttava todistus (katso tarkemmin kohdasta opiskelijalle>opiskelukustannukset).

Perusopetukseen ja suomen kielen kursseille järjestetään erilllinen haku.JAA
04.06.2019 14:58