Hakijalle

Helsingin aikuislukioon voit hakeutua joko tutkinto- tai aineopiskelijaksi. Syysloman jälkeen alkavalle 2.jaksolle voit tulla ilmoittautumaan maanantaina 22.10. klo 15-17 Mäkelänrinteen toimipisteen luentoaulaan (ala-aulassa toimiston vieressä sijaitseva tila). Mukaan kannattaa ottaa aiemmat koulutodistukset. Jakso alkaa jo samana iltana klo 17, joten kannattaa varautua siihen, että menee suoraan oppitunneille mikäli tarjonnassa on sopiva kurssi samalle illalle. Tällä sivustolla on lukion opinto-opas ja sieltä voi tarkastella etukäteen jakson tarjontaa.

Aineopiskelijat voivat ilmoittautua suoraan toimistoihin niiden aukioloaikoina. Huomaathan, että kursseille ilmoittautumisessa tutkinto-opiskelijat ovat aina etusijalla. Aineopiskelijalla kannattaa olla ilmoittautumishetkellä mukanaan opiskelutodistus, mikäli hän opiskelee helsinkiläisessä toisen asteen koulussa (lukiossa tai ammattikoulussa), tai kurssimaksun alennukseen oikeuttava todistus (katso tarkemmin kohdasta opiskelijalle>opiskelukustannukset).

Perusopetukseen ja suomen kielen kursseille järjestetään erilllinen haku. Lukioon valmistava koulutus loppuu Helsingin aikuislukiossa kevään 2018 jälkeen.JAA
09.10.2018 16:01