Suoraan sisältöön

Hakijalle

Helsingin aikuislukioon voi hakeutua joko tutkinto- tai aineopiskelijaksi. 

Lukion tutkinto-opiskelijaksi voit ilmoittautua ilmoittautumispäivinä 19.8. tai 20.8. klo 16-18 osoitteessa Onnentie 18 tai ottamalla yhteyttä suoraan  opinto-ohjaajaan. Ota ilmoittautumiseen mukaan viimeisin tutkintotodistus tai erotodistus (peruskoulun päättötodistus, lukion erotodistus tai ammatillinen perustutkintotodistus).

Aikuislukioon voi ilmoittautua tutkinto-opiskelijaksi myös kesken lukuvuotta. Ota yhteyttä maililla suoraan opinto-ohjaajaan iina.vilenius@edu.hel.fi. Ilmoittautumiseen liittyvistä muutoksista ja uudistuksista ilmoitamme näillä nettisivuilla ajankohtaisissa uutisissa. 

Aineopiskelijat ilmoittautuvat toimistojen kautta niiden aukioloaikoina. Huomaathan, että kursseille ilmoittautumisessa tutkinto-opiskelijat ovat aina etusijalla. Aineopiskelijan tulee toimittaa opiskelutodistus, mikäli hän opiskelee helsinkiläisessä toisen asteen koulussa (lukiossa tai ammattikoulussa), tai kurssimaksun alennukseen oikeuttava todistus (katso tarkemmin kohdasta opiskelijalle>opiskelukustannukset). 

Perusopetukseen ja suomen kielen kursseille järjestetään erilllinen haku.17.06.2020 10:07