Mentorointia pienyrittäjille

Pohditko yrityksesi tulevaisuuden näkymiä?

Moni pohtii oman yrityksensä liiketoiminnan toimivuutta. Miten kasvatan myyntiäni? Miten vahvistan kannattavuutta? Mihin tulisi keskittyä ja mitä jättää pois? Kiperiä kysymyksiä, joita sinun ei kuitenkaan tarvitse pohtia yksin.

Business Helsinki tarjoaa mentorointia yhteistyössä Suomen Yrityskummit ry:n kanssa.

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytyksesi mukaisesti. Teet itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta. Yrityskummi kulkee kuitenkin rinnallasi avaamalla kysymyksiä ja tarjoten tukea ja virikkeitä, kun haet niihin vastauksia.

Yrityskummilta saat maksuttomasti tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.
Yhdessä yrityskummin kanssa analysoit yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on myös tukenasi, kun punnitset keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.

Näin haet yrityskummia
Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys ja jolla on jo y-tunnus?

Täytä Suomen Yrityskummit ry:n verkkosivuston hakulomake(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), jonka jälkeen sinuun ollaan yhteydessä.