Hyppää pääsisältöön

Savoyn tulevaisuutta koskeva selvitys esitellään Savoy-teatterin tulevaisuus -kuulemistilaisuudessa

Helsingin vs. kulttuurijohtaja Reetta Heiskanen esittelee keskiviikkona 7.12. klo 14.00-17.00 Savoy-teatterin tulevaisuutta ja mahdollista uutta toimintamallia koskevan selvityksen ja avaa jatkovalmistelun vaiheita.
Kaikille avoimessa tilaisuudessa kuullaan Savoy-teatterin käyttäjiä ja käyttäjäyhteisöjä.  Kuva: Esa Kapila
Kaikille avoimessa tilaisuudessa kuullaan Savoy-teatterin käyttäjiä ja käyttäjäyhteisöjä. Kuva: Esa Kapila

Savoy-teatterin tulevaisuus -kuulemistilaisuus toteutetaan dialogina ja tavoitteena on kuulla mahdollisimman moninäkökulmaisesti Savoy-teatterin käyttäjiä ja käyttäjäyhteisöjä. Tilaisuus on kaikille avoin.

Tilaisuuden avaa kulttuurin ja vapaa-ajan vs. toimialajohtaja Laura Aalto ja jatkoselvityksen esittelee vs. kulttuurijohtaja Reetta Heiskanen

– Haluamme kehittää kaupungin toimintamalleja ja palvelutarjontaa, jotta Helsingissä on tulevaisuudessakin monipuolinen kattaus kulttuurin ja vapaa-ajan palveluja. Kartoitamme mikäli julkisen ja yksityisen tahon yhteinen public private -malli olisi tulevaisuudessa Savoy-teatterille ja Helsingille toimiva. Mahdollisessa uudessakin mallissa Helsingin kaupunki säilyisi rahoittajana, jotta Savoy-teatterin nykyinen musiikin marginaaleja ja vähemmistöjen kulttuureita esittelevä malli jatkuisi. Toivon, että 7.12. tilaisuudessa pääsemme hyvään ja rakentavaan keskusteluun kulttuuritoimijoiden kanssa, sanoo vs. toimialajohtaja Laura Aalto. 

Keskiviikkona 7.12. järjestettävään kuulemistilaisuuteen voi ilmoittautua ke 30.11. klo 16 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja antaa: 
Reetta Heiskanen, kulttuurin ja vapaa-ajan vs. kulttuurijohtaja
puh. 040 334 5314,  s.posti: reetta.heiskanen@hel.fi