Hyppää pääsisältöön

Pormestarin asukasilta Vuosaaren asukkaille helmikuussa

Seuraava pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 16. helmikuuta Vuosaaressa. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Kuvassa Vuosaaren Mosaiikkitori ja ihmisiä kävelemässä.
Kuva: Paavo Jantunen

Seuraava pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta järjestetään helmikuussa Vuosaaren asukkaille Vuosaaren lukion tiloissa. Tapahtumassa asukkaat, kaupungin johto ja yhteistyökumppanit kokoontuvat keskustelemaan yhdessä ajankohtaisista aiheista. 

Illan aikana kaupungin edustajat pääsevät kuulemaan asukkaiden ajatuksia omasta asuinalueestaan, ja asukkaat voivat keskustella ja kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja kaupungin toimialojen johtajilta. Lisäksi asukkaat voivat toivoa etukäteen aiheita käsiteltäväksi Kerro kantasi -kyselyssä, joka on kaikille avoin palvelu.

Kysymyksiä voi lähettää myös tilaisuuden aikana viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän lomakkeen välityksellä. Kysymyksiä voi esittää, vaikka osallistuu etäyhteydellä.

– Pormestarin asukasilta tarjoaa kaupungin asukkaille mahdollisuuden keskustella oman asuinalueen asioista kaupungin edustajien kanssa ja tuoda esille tärkeiksi kokemiaan huomioita. Omia kysymyksiään voi esittää tilaisuudessa paikan päällä tai etäyhteydellä Helsinki-kanavan lähetyssivun kautta. Toivotan kaikki Vuosaaren asukkaat lämpimästi tervetulleiksi mukaan tilaisuuteen, kutsuu vuorovaikutuspäällikkö Titta Reunanen.

Tapahtuman alussa pop up -torilla on mahdollisuus tavata kaupungin eri toimialojen edustajia ja osallisuus ja neuvonta -yksikön henkilöstöä sekä paikallisyhdistysten toimijoita kello 18 alkaen. Tavoitteena on, että asukkaat voisivat saada tietoa ja käydä matalalla kynnyksellä keskustelua kaupungin asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat vastuussa asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta.

Tilaisuudessa on lastenhoitopalvelu yli 3-vuotiaille lapsille yhteistyössä Pienperheyhdistys ry:n ja Jobd’d nuorien kanssa. 

Kaksikielinen kutsu lähetetään alueen asukkaille koteihin noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne Helsinki-kanavalla.

Tapahtuma-aika: torstai 16. helmikuuta kello 19 – 20.30 (pop up -tori kello 18)