Hyppää pääsisältöön

Koronan ja influenssan joukkorokotukset päättyvät tammikuun lopussa

1.2.2023 lähtien korona- ja influenssarokotteita annetaan terveysasemilla. Rokotteet saa ajanvarauksella.
Henkilö saa koronarokotteen.

Nopeimmin rokotusajan voi varata osoitteessa maisa.fi tai Maisa-sovelluksessa. Ajan voi myös varata soittamalla terveysasemalle. Katso terveysasemien yhteystiedot osoitteessa hel.fi/terveysasemat.

”Helmikuusta lähtien ei ole erillisiä rokotuspisteitä, vaan rokotukset toteutetaan osana terveysasemapalveluita. Syystalven tehosterokotuskierros on nyt ohi, ja keskitämme resurssit terveysasemille”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen kertoo.

Mikäli haluat samaan aikaan korona- ja influenssarokotteen, varaathan ajan vain koronarokotukseen

Jätkäsaaren rokotuspiste ja rokotusajanvarausnumero menevät kiinni

Jätkäsaaren rokotuspiste (Tyynenmerenkatu 6 L3) menee kiinni tammikuun lopussa. Rokotuspisteellä saa siihen asti korona- ja influenssarokotteita. Rokotusajanvarausnumero 09 310 46300 menee kiinni 27.1.2023.

Rokotuksen saa henkilötodistuksella 

Rokotuksen saa todistamalla henkilöllisyyden esimerkiksi henkilö- tai Kela-kortilla. Rokotusten ottaminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Rokotamme THL:n suositusten mukaan. 

Alle 12-vuotiaiden lasten rokotukset

Neuvolaikäisten lasten (6 kk – 6 v.) influenssarokotuksia annetaan neuvoloissa. Koululaisten influenssarokotuksia annetaan kouluissa. Alle 12-vuotiaiden lasten koronarokotuksia annetaan Kallion perhekeskuksessa. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Kuva: Virpi Velin