Helsinki järjestää potilasjärjestöille kuulemistilaisuuden erityisuimakortin myöntämiskriteereistä

Kutsumme pitkäaikaissairaus-, vammais- ja potilasjärjestöjen edustajia mukaan Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden järjestämään kuulemis- ja kehittämistilaisuuteen erityisuimakortin myöntämiskriteereistä. Tilaisuus järjestetään 13.4.2023 klo 13.30–15.30. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua joko paikan päällä Fredriksbergissä (Konepajankuja 3, B-rakennus, Aula-tila) tai Teams-etäyhteydellä.
Ikääntynyt mies soveltavan liikunnan vesijumppatunnilla
Kuva: Maarit Hohteri

Tilaisuuden tavoitteena on kuulla potilasjärjestöjen näkemyksiä ja kehitysideoita erityisuimakortin myöntämiskriteereistä sekä vammaisten ja pitkäaikaissairaiden liikkumismahdollisuuksien edistämisestä. Tilaisuus sisältää työpajaosuuden, jossa osallistujat pääsevät esittämään näkemyksiään ja kehittämisideoitaan ennen tilaisuutta lähetettävän ennakkomateriaalin pohjalta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on pakollinen ennakkomateriaalin lähettämistä, erityisruokavalioita ja tilajärjestelyitä varten. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan 3.4.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Paikan päälle mahtuu 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jotta kaikki halukkaat järjestöt mahtuvat mukaan, rajoitamme osallistumista paikan päällä 1 osallistuja / järjestö. 

Fredriksbergin Aula-tilan sisäänkäynnillä ei ole kynnyksiä ja ovet ovat painikkeella avattavat, tilassa mahtuu liikkumaan apuvälineen turvin sekä saattajan kanssa ja tiloista löytyy esteetön wc. Tilassa ei ole induktiosilmukkaa käytettävissä.

Lämpimästi tervetuloa sekä paikan päälle että linjoille!