Hyppää pääsisältöön

Ryhmäneuvonta

Tarjoamme maksutonta neuvontaa muun muassa suomea opiskeleville ryhmille. Aiheina ovat maahanmuuttoon liittyvät asiat ja kaupungin palvelut. Jos haluat neuvontaa, tee ajanvaraus ryhmällesi etukäteen.

Maahanmuuttajien ryhmäneuvonta

Helsinki-info neuvoo Helsingin kaupunkiin sekä maahanmuuttoon liittyvistä palveluista. Ryhmäneuvonta voidaan järjestää Helsingin kaupungintalolla tai keskustakirjasto Oodissa. Kaupungintalolla vieraat pääsevät tutustumaan myös kaupungintalon julkisiin tiloihin kuten valtuustosaliin ja juhlasaliin, jos kyseiset tilat ovat vapaina. Oodin ryhmäneuvonnassa tutustutaan samalla Oodin moninaisiin toimintamahdollisuuksiin.

Ilmoittautuminen maahanmuuttajien ryhmäneuvontaan: kevät 2022

Kevään 2022 aikana teemme yhteistyötä Avoin ovi palveluihin -hankkeen kanssa ja tarjoamme mahdollisuutta kohdennettuun neuvontaan.

Voit pyytää erikseen neuvontaa myös kasvatuksen ja koulutuksen, työllisyys- ja ohjaamopalveluiden sekä sosiaali- ja terveystoimen palveluista.

Neuvontaa järjestetään vuoroviikoin keskustakirjasto Oodissa ja kaupungintalon Tapahtumatorilla sekä tarvittaessa videon välityksellä webinaarina. Tervetuloa ilmoittautumaan Helsinki-infon ryhmäneuvontoihin.

Ilmoittaudu tästä

Anna palautetta