Hyppää pääsisältöön

Päiväkoti Torpparinmäki

päiväkoti Torpparinmäki

Samassa osoitteessa väistötiloissa jo muutaman vuoden toimineet päiväkodit Kotitorppa ja Torpparinmäki yhdistyvät 1.8.2022 alkaen. Uuden päiväkodin nimi on Torpparintupa.

Torpparintuvassa toimii kuusi lapsiryhmää, joissa on yhteensä reilut 90 lasta, yksivuotiaista aina esiopetusikäisiin saakka. Esiopetusta annetaan yhdessä ryhmässä ja lisäksi osallistumme kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun yhden viisivuotiaiden lasten ryhmän voimin. Päiväkoti Torpparintupa on osa varhaiskasvatusyksikköä Torpparintupa-Vallesmanni.

Meille Torpparintuvassa on tärkeää lapsen sensitiivinen kohtaaminen ja kuuleminen. Kannustamme lapsia hyviin kaveritaitoihin ja pidämme leikkiä kaiken oppimisen perustana. Luomme leikille tilaa ja rauhaa hyödyntämällä kaikkia tilojamme, meillä leikki saa näkyä ja kuulua. Ryhmämme retkeilevät ja liikkuvat ahkerasti niin Torpparinmäen kuin Paloheinän lähimetsissä ja ulkoilualueilla.

Päiväkodin johtaja: Petteri Niemi, petteri.niemi@hel.fi, puh. 09 310 69874. Päiväkodin varajohtaja Timo Roivainen, timo.roivainen@hel.fi, puh. 09 310 69806.

Sijainti

Torpparinmäentie 36 00690 Helsinki