Sähköasentaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Huoltovarmuuspalvelut, Kiinteistöyksikkö

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä ja turvallista Helsinkiä! Haemme sähköasentajaa osaksi osaavaa sähkötyöpalvelua pelastustoimen huoltovarmuuspalveluiden kiinteistöyksikköömme Helsingin pelastuslaitokselle.

Pelastuslaitoksen sähköryhmä huolehtii Helsingin pelastusasemien ja kallioväestönsuojien toimintavalmiuden ylläpidosta. Työtehtäviin kuuluvat sähkötekniset korjaukset, tarkastukset, kunnossapito ja uudisasennukset. Tehtäviin kuuluvat myös osallistuminen tekniseen varallaolojärjestelmään, josta maksetaan erillinen korvaus. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti parityöskentelynä ja ryhmän käytössä on huoltoautot, joita käytetään myös varallaolon aikana.

Edellytämme:

Edellytämme sähköasentajan perustutkintoa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta alan tehtävistä. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävä edellyttää myös valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, sisältäen työskentelyä maanalaisissa tiloissa sekä pelastustoiminnan operatiivisissa tilanteissa mihin vuorokauden aikaan tahansa varallaolon aikana. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus työskentelystä kiinteistöautomaatiojärjestelmien parissa.

Toimimme inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti mahdollistaen laadukkaan pelastustoiminnan edellytykset. Näihin arvoihin odotamme myös sinun sitoutuvan. Pärjäät itsenäisessä työssä, mutta olet ennen kaikkea tiimipelaaja. Työ on tiimityötä ja työssäsi varmistat osaltasi koko tiimin onnistumisen.

Tehtävä alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Ennen työsuhteen alkamista sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto tehtävään soveltuvuudesta ja antaa suostumus turvallisuusselvityksen tekemiseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja noudatetaan HYVTES:n TS-liitteen mukaista virka- ja työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa tueksesi saat osaavan työyhteisön ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Hyvinvointisi on meillä tärkeää ja saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut:

- Tuemme hyvinvointiasi tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi 200 €/vuosi.

- Tuemme myös työmatkustamista tarjoamalla 300 €/vuosi tukea joukkoliikenteen käyttöön.

- Saat käyttöösi lounasedun.

- Hyvinvointiasi tukee myös Helsingin kaupungin työterveyshuollon palvelut.

- Henkilöstöetuihin kuuluvat myös esimerkiksi alennukset liikuntapalveluista ja henkilöstökassa, kattava vuosiloma ja lomaraha.

Voisiko tämä olla sinun uusi työ? Jos kyllä, laitahan hakemusta sisään, sillä kuulemme sinusta mieluusti lisää. Haethan tehtävää sähköisen järjestelmän kautta viimeistään maanantaina 4.3.2024 klo 09.00. Voit halutessasi liittää hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen hakemuskirjeen.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Sähkötöiden johtaja Timo Väreluoto, p. 050 433 6908
Sähköryhmän esihenkilö Juha Rytky, p. 050 433 6909

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Asemamestari (3 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Pelastustoiminnan palvelut

Haku päättyy: 7.3.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 19.3.2024

Nuorempi harjoitusmestari (kouluttaja) (3 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Pelastuskoulu

Haku päättyy: 28.3.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.5.2024 - 31.12.2025
Katso kaikki ammattialan tehtävät