Lähihoitaja, Riistavuoren seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Riistavuoren seniorikeskus/Selja Paatsama Angervo ryhmäkodit

Me haluamme tehdä seniorikeskuksemme asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Haemme aidosti ikääntyneiden hoivatyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vuoden loppuun kestävään sijaisuuteen osaksi meidän kannustavaa tiimiämme. Olet tervetullut joukkoomme 5.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Otamme huomioon asukkaidemme yksilölliset voimavarat ja tarpeet. Haluamme mahdollistaa heille omannäköistä, toimivaa arkea ja juhlaa.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta. Tule mukaan iloiseen ja moniammatilliseen hoitotyön tiimiimme. Voit olla vastavalmistunut tai jo vanhustyön konkari. Työ on kolmivuorotyötä.

Jos kiinnostut tehtävästä, laitahan hakemuksen meille pian tulemaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Osastonhoitaja Anu Immonen p.040 334 0781, ajalla 8.-12.7.2024
Palvelupäällikkö Kati Salo p. 040 178 4723, ajalla 15.-22.7.2024

https://www.hel.fi/riistavuori

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Hammashoitaja Keha-tiimiin, Kalasataman hammashoitola

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuollon lähipalvelut/Kalasataman hammashoitola

Haku päättyy: 29.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan - 12.4.2025

Lähihoitaja, Viiskulman terveysasema

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka, Keskustan terveysasema / Viiskulma

Haku päättyy: 25.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024 - 31.12.2024

Lähihoitaja, Töölön seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Töölön seniorikeskus, Ooppera palveluasuminen

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät