Apottiasiantuntija

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Arviointitoiminta, Ostopalvelut ja laadunhallinta

Kiinnostaako sinua Kanta-siirtymä, Apotti ja näiden kehittäminen sekä asiantuntijatyö? Uuden oppiminen ja uusien mahdollisuuksien haltuun ottaminen? Hae apottiasiantuntijaksi!

Arviointitoiminnan apottiasiantuntijana tehtäväsi on strategisten painopisteiden huomioiminen Apotti-järjestelmän kehittämisessä ja tunnistaa kansalliset määritykset. Tunnistat jatkokehitystarpeita sekä selvität ja edistät niitä. Apottiasiantuntijat tekevät aktiivista yhteistyötä Terveys- ja päihdepalvelujen, Perhe- ja sosiaalipalvelujen ja Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen sekä muiden Apotti-organisaatioiden välillä.

Tehtäviisi sisältyy Apotti-tietojärjestelmän yhtenäisen kehittämisen varmistaminen, työnkulkujen kehittäminen yhteistyössä toiminnan, Sotepen Apotti kehityspäälliköiden, järjestelmän tuottajan, Apotti-koordinaattoreiden, Apotti-tukihenkilöiden, Apotti-tuotevastaavien ja -pääkäyttäjien sekä verkostoasiantuntijan kanssa. Osallistut muiden järjestelmien integroimiseen Apotti-järjestelmään, määrittelyihin ja tietosuojavaikutusten arviointiin sekä hyväksymistestaukseen. Työssäsi tarvitset englannin kielen ymmärtämistä sekä sen hyödyntämistä työskentelyssä järjestelmätoimittajan kanssa. Tukenasi ovat toiset Apottiasiantuntijat sekä kirjaamisen asiantuntijat.

SKH:n Apottiasiantuntijat on keskitetty Arviointitoimintaan, Ostopalvelut ja laadunhallinta- yksikköön. Ostopalvelut ja laadunhallinta -yksikkö on yksi Arviointitoiminnan neljästä palvelukokonaisuudesta. Ostopalvelut ja laadunhallinta on asiantuntijayksikkö.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto.

Apottiasiantuntijalla tulee olla sotekoulutus sekä osaamista Apotti-järjestelmästä. Tehtävässä edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä it-taitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Kristiina Matikainen, ostopalvelupäällikkö
kristiina.l.matikainen@hel.fi
p. 09 310 42207

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Projektipäällikkö, Hankkeet ja vaikuttavuus

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kehittämispalvelut, Hankkeet ja vaikuttavuus

Haku päättyy: 31.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024-31.7.2026

Johtava yritysneuvoja

Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto, Uudet yritykset, Kasvuyritystiimi

Haku päättyy: 16.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024 - 31.10.2025. Aloitusjankohta sovittavissa myös erikseen.

Projektipäällikkö, Asiakkuudet, Talpa

Taloushallintopalvelu, Asiakkuudet, Projektit ja palvelunhallinta

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät