Sairaanhoitaja, kotihoitoon, kuntouttavaan arviointiyksikköön tai kotihoidon resurssipooliin (15 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito keskitetyt palvelut

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä asiakkaiden kodeissa? Kotihoito ja kuntouttava arviointiyksikkö etsivät sairaanhoitajia, jotka haluavat olla avainasemassa tarjotessaan laadukasta hoivaa ja tukea kotihoidon asiakkaille. Tule osaksi tiimiämme ja vaikuta positiivisesti asiakkaidemme arkeen - yksi kotikäynti kerrallaan!

Tällä haulla haemme sairaanhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin kotihoitoon ja kuntouttavaan arviointiyksikköön sekä kotihoidon resurssipooleihin. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta tai osa-aikaisesta työstä, jätäthän hakemuksesi hakuun SOTEPE-03-500-24.

Kotihoidossa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä odottavat vaihtelevat työpäivät sekä kohtaamiset monenlaisten asiakkaiden kanssa. Tässä työssä sinulla on vapaus toteuttaa itseäsi ja ottaa vastuuta omasta työstäsi. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja kehittyä ammattilaisena erilaisten sairaanhoidollisten tehtävien parissa. Tiimissä kanssasi työskentelee iso joukko hoitoalan ammattilaisia, minkä lisäksi työskentelemme moniammatillisesti myös laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Resurssipooleissa sekä kotihoidon tiimeissä sairaanhoitajan työ painottuu arkiaamuihin. Kuntouttavassa arviointiyksikössä tehdään työtä kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa klo 7-22.00 välisenä aikana. Kotihoidon resurssipooleissa toimit varahenkilönä alueesi kotihoidon tiimeissä.

Työnkuva vaihtelee kotihoidon ja kuntouttavan arviointiyksikön tehtävissä. Tavalliseen työpäivääsi voi kuulua muun muassa: 

- asiakkaiden kotiutuksia ja uusien asiakkaiden vastaanottamista 
- asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhdessä asiakkaan, omaisten sekä tiimin ja asiakkaan vastuuhoitajan kanssa 
- erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten katetrin huuhtelu/vaihto, haavan- ja avanteenhoidot, lääkemuutoksien päivitys järjestelmään, injektiot, Marevan-hoidon seuranta, laboratoriolähetteiden määrittäminen, lääkärikonsultaatiot asiakkaan tilanteen muuttuessa sekä akuuteissa tilanteissa ja lääkärin kotikäynnit 
- tiimin lähihoitajien tukemista ja perehdytystä sairaanhoidollisissa tehtävissä yhdessä vastaavan sairaanhoitajan kanssa
- liikkumista asiakkaiden luo kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

Tarjoamme työpaikkoja eri puolilla Helsinkiä, joten voimme huomioida toiveesi työpisteen sijainnin suhteen. Hakulomakkeella voit ilmaista toiveesi työpaikan sijainnista. Tällä hetkellä meillä on tarjolla sairaanhoitajan vakinaisia paikkoja seuraavilla alueilla:

- Keskinen kotihoitoyksikkö: Kallio 6 (Rautalammintie 2, 2 krs., 00550 Hki)
- Kaakkoinen kotihoitoyksikkö: Herttoniemi 2 (Laivalahdenkatu 2 B, 2.krs, 00880 Hki), Vuosaari 2 (Kallvikintie 93, 00960 Hki), Vuosaari 3 (Meri-Rastilan kuja 1, 00980 Hki)
- Koillinen kotihoitoyksikkö: Viikki 2 (Koetilantie 7, 3 krs 00790 Hki)
- Lounainen kotihoitoyksikkö: Munkkiniemi 2 (Laajalahdentie 30, 2.krs 00330 Hki), Töölö 3 (Mechelininkatu 46 B, 3.krs 00250 Hki), Töölö 4 (Mechelininkatu 46 B, 3.krs 00250 Hki)
- Läntinen kotihoitoyksikkö: Muurimestari 1 (Luutnantintie 5 F, 00410 Hki), Pitäjänmäki 2 (Hiomotie 6 A 5.krs, 00380 Hki)
- Kotihoidon keskitetyt palvelut: Resurssipooli 1 (Lännen, lounaisen ja etelän kotihoitoyksiköt, Hiomotie 6 A, 00380 Hki), Resurssipooli 2 (Koillisen, pohjoisen ja keskisen kotihoitoyksiköt (Oltermannintie 32 C, 00620 Hki)
- Kuntouttava arviointiyksikkö: Lännen tiimi (Ruosilantie 18, 2 krs., 00390 Hki)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa. Saat henkilöstökortilla myös alennuksia eri liikkeissä, museoissa, taidenäyttelyissä, teattereissa ja konserteissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Muistathan täyttää hakemuksen suomeksi, sillä työkielemme on suomi. Tässä haussa on käytössä lyhyempi hakulomake. Sen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Jos olet uusi hakija, hakulomakkeen täyttö vaatii ensin lyhyen rekisteröitymisen.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä turhaan viivyttele! Otamme sinuun pian yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse hakemuksen jättämisen jälkeen.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoidosta tai kuntouttavasta hoitotyöstä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Kotihoidon resurssipalvelun esihenkilöt:

Minna Colak p. 040 576 1493
Emmi Pöyhönen p. 050 366 0312
Arkisin klo 9-15.00

sotepe.kotihoidon.resurssipalvelu@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille/toissa-meilla

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Keskitetty ehkäisyneuvonta

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Keskitetty ehkäisyneuvonta

Haku päättyy: 5.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 9.9.- 22.12.2024

Sairaanhoitaja, kotihoitoon, kuntouttavaan arviointiyksikköön tai kotihoidon resurssipooliin (6 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito keskitetyt palvelut

Haku päättyy: 30.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan

Sairaanhoitaja, Nuorten monialainen perhetyö

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten päihdepalvelu pysäkki

Haku päättyy: 1.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024- 30.6.2025
Katso kaikki ammattialan tehtävät