Hyppää pääsisältöön

Lähihoitaja/hoitaja, kesätyö kotihoidossa (20 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen kotihoitoyksikkö
Hae työpaikkaa

Hei, lähihoitaja, lähihoitajaopiskelija tai hoitoalanopiskelija oletko kesätyötä vailla?

Itäisessä kotihoitoyksikössä olisi tarjolla eripituisia kesälomasijaisuuksia toukokuun ja syyskuun väliselle ajalle. Kesäsijaisuuksia on tarjolla seuraavilla lähipalvelualueilla: Itäkeskus 1, Itäkeskus 2, Kivikko 1, Kontula 1, Kontula 2, Kontula 3, Myllypuro 1 tai Myllypuro 2.

Kotihoidossa opit joka päivä jotain uutta. Asiakkaan kotona tehtävä hoitotyö mahdollistaa ammattitaidon ja omien vahvuuksien laajan käytön tiimin tukea unohtamatta. Meillä kotihoidossa asiakas kohdataan yksilöllisesti hänen tarpeensa huomioiden. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutkertainen. Työtehtäväsi pitävät sisällään muun muassa asiakkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustamista, sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja muistisairaan kohtaamista.

Meillä Itäisessä kotihoidossa työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana. Käytämme kirjaamiseen Apotti-tietojärjestelmää. Saat työhön tarpeittesi mukaisen perehdytyksen. Toimistomme sijaitsevat Kontulan seniorikeskuksessa (Kivikko 1, Kontula 2), Kontulan ostoskeskuksen yhteydessä (Kontula 1 ja Kontula 3) sekä Myllypuron seniorikeskuksessa (Itäkeskus 1 ja Itäkeskus 2, Myllypuro 1 ja Myllypuro 2). Seniorikeskuksissa sinulla on mahdollisuus ruokailla ravintolassa henkilöstöhinnoin. Alueilla liikkuminen tapahtuu sähköautolla, (sähkö)polkupyörällä, kävellen tai bussilla.

Hakemusta tehdessäsi voit esittää halutessasi toiveen lähipalvelualueelle sijoittumisestasi. Meillä sinua odottavat vaihtelevat työpäivät ja ystävällinen työilmapiiri. Me toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi kesätyöhön Itäiseen kotihoitoon!

Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi.

Kelpoisuusehto:

Olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti, hoitaja ja sinulla on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

Huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi positiivisen asenteen ja reippaan työotteen.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Kotihoidon esihenkilöt:

Jehkonen Tarja puh: 050 566 9988 ark. klo 8-15, tarja.jehkonen@hel.fi
Kupiainen Erja puh: 050 522 2967 ark. klo 8-15, erja.kupiainen@hel.fi
Ylisaari-Kaasalainen Hanna puh: 050 321 7018 ark. klo 8-15, hanna.ylisaarikaasalainen@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Hae työpaikkaa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Lähihoitaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kontulan seniorikeskus / ryhmäkodit 5

Lähihoitaja (4 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Keskinen kotihoitoyksikkö, Vallila lähipalvelualue

Lähihoitaja, Keskiseen kotihoitoon kesäksi (20 tehtävää)

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Keskinen kotihoitoyksikkö
Etsi avoimia paikkoja