Hyppää pääsisältöön

Vastaava ohjaaja, Roihuvuoren seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus
Hae työpaikkaa

Hyppää mukaan mitä mainioimpaan työyhteisöön vastaavaksi ohjaajaksi Roihuvuoren ja Laajasalon palvelukeskustoimintaan, ikääntyneiden kotona asumista tukevien toimintojen pariin!

Etsimme esihenkilötyöhön vastaavaa ohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 31.1.2024 saakka.

Tehtävässä on mahdollisuus päästä tekemään työtä ammattitaitoisen, moniosaavan tiimin kanssa. Toimimme kahdessa eri talossa Roihuvuoressa ja Laajasalossa. Monialaisen tiimin ytimen muodostavat sosiaaliohjaajat, toiminta- ja fysioterapeutti, asiakasneuvoja, toiminnan- ja kulttuuriohjaaja.

Tiimimme suuri vahvuus on Kunta10-tulosten perusteella työyhteisötaidot. Palvelukeskustoiminnan tiimi kokee, että tiimissä on paljon sosiaalista pääomaa, työn imua ja innostuneisuutta. Tämän lisäksi työilmapiiri koetaan meillä hyväksi ja työnteko on palkitsevaa. Uuden esihenkilön on turvallista ja mielekästä tulla osaksi tällaista työyhteisöä, jossa myös perehdytykseen panostetaan.

Olet osa seniorikeskuksen esihenkilöryhmää ja pääset tuomaan oman osaamisesi koko talon yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Arvostamme seniorikeskuksessa taitoa tehdä esihenkilötyötä valmentavalla otteella, yhteisöohjautuvuutta tukien. Päätöksiä tehdään yhdessä ja eri näkökulmia kuullen. Valmentavaan esihenkilötyöhön on mahdollista saada koulutusta ja sparrausta. Esihenkilönä olet edistämässä yhdenvertaisuutta ja luomassa omalta osaltasi edellytyksiä hyvinvoivalle henkilöstölle.

Palvelukeskustoiminnassa teemme töitä kotona asuvien eläkeläisten hyvinvoinnin, syrjäytymisen ehkäisemisen ja toimintakyvyn edistämisen eteen. Vastaavana ohjaajana pääset organisoimaan ja kehittämään toimintaa, jolle on olemassa hyvät raamit. Saat tueksesi niin oman talon osaavan verkoston kuin muidenkin palvelukeskusten vastaavat ohjaajat. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, sillä toimintaideamme yksi kulmakivistä on yhteinen työ ja yhdessä tekeminen.

Palvelukeskustoiminnan tiimin tehtävänä on olla aktiivinen ja innostunut verkostotoimija, joka tuo erityisesti ikäihmisten ääntä kuuluville. Väestö ikääntyy, joten haluamme tarttua omalta osaltamme mm. digisyrjäytymisen haasteeseen ja kohdata moninaisen ikäihmisten joukon asiantuntevasti ja tarpeita kuullen.

Haastattelut järjestetään 5.4.2023 klo 16-19 Roihuvuoren seniorikeskuksessa, Punahilkantie 16.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi, toiminta- tai fysioterapeutti). Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä ja lähiesihenkilönä toimimisesta. Ymmärrys verkostotyöstä ja sen hoitamisesta on myös ehdoton etu työn hoitamisen kannalta.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Roihuvuoren seniorikeskuksen johtaja Leila Koivisto, puhelin 050 347 2223

https://www.facebook.com/roihuvuorenpalvelukeskus/?locale=fi_FI
Hae työpaikkaa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Hoiva-avustaja, Seniorikeskukset/palvelutalot (20 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskukset

Sosiaaliohjaaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen nuorten sosiaalityö

Sosiaaliohjaaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten työ- ja päivätoiminta / Haavikon valmennuspiste
Etsi avoimia paikkoja