Ylilääkäri, Malmin sairaala

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Malmin sairaala

Nyt on tarjolla erityinen mahdollisuus erikoislääkärille, joka haluaa tehdä ehdottoman parhaansa potilaiden hyväksi. Malmin sairaalan vakaus ja dynaamisuus mahdollistaa rohkeammankin otteen kehitystyöhön.

Tämä on tilaisuutesi astua yhdelle julkisen terveydenhuollon johtopaikoista. Helsingin sairaalan johtoryhmään, hyvämaineisen sairaalan ylilääkäriksi.

Haluatko tarttua tilaisuuteen?

SINUN TEHTÄVÄSI

Haemme Malmin sairaalaan ylilääkäriä, jonka mielenkiintona on moniammatillinen yhteistyö geriatrisen hoidon ja kuntoutuksen kehittämisessä sekä lääkäreiden kouluttamisessa. Ylilääkärinämme toimit lääkäreidemme esihenkilönä ja vastaat sairaalan toiminnasta yhdessä ylihoitajamme kanssa.

Ylilääkärinämme teet yhteistyötä hoitoketjun eri toimijoiden kanssa ja vastaat osaltasi hoitoketjun sujumisesta. Vastuullasi on myös sairaalamme budjetti. Helsingin sairaalan johtoryhmän jäsenenä pääset tekemään moniammatillista yhteistyötä.

Tehtävässäsi saat hyvin paljon vapautta kehittää toimintaamme. Kokeilut ja niistä oppiminen tulevat toivottavasti olemaan johdollasi arkeamme.

Ylilääkärin virasta pääsetkin rakentamaan näköisesi. Sinä määräät tahdin ja ohjaat laivaamme - henkilökuntamme ja potilaamme ansaitsevat loistavaa johtajuutta ja parasta hoitoa.

MALMIN SAIRAALA

Helsingin sairaalan Malmin sairaalassa toimii viisi akuuttigeriatrista osastoa, yhteensä 124 sairaansijaa. Sairaalamme toimii samalla kampuksella HUS Akuutin ja HUSin Sisun osastojen kanssa. Hyödynnämme päivystyssairaalan palveluita 24/7.

Potilaat tulevat sairaalaamme jatkohoitoon ja kuntoutukseen Malmin päivystyksestä tai Malmin HUSin osastoilta. Malmin osastot vastaavat profiililtaan terveyskeskuksen vuodeosastoja, joiden painopiste on geriatrisessa hoidossa, kuntoutuksessa ja palliatiivisessa hoidossa. Yhdellä osastollamme toimii muistisairaiden konfuusioyksikkö.

Meillä on hyvä maine koulutussairaalana. Sairaalassamme koulutetaan lääketieteen opiskelijoita, lääkäreitä ja erikoislääkäreitä. Meillä on myös geriatrian koulutusoikeus.

Malmin sairaala on dynaaminen ja monimuotoinen sairaala. Olemme hyvin mutkaton ja inhimillinen yhteisö. Me autamme ja kuuntelemme toimiamme - onnistumme yhdessä.

NYT ON TILAISUUS!

Meissä on paljon ainutlaatuisuutta sekä työssäsi monia kiehtovia puolia.

Poimimme oheen muutamia:

- Meillä Malmilla homma sujuu. Meillä on tekijät ja tarvittava osaaminen.

- Olemme HUSin päivystyksen rinnalla toimiva sairaala, mikä rikastuttaa arkeamme. Yhteistyömme on välitöntä ja ilahduttavalla tavalla perinteistä käytäväkohtaamista.

- Meillä on paljon osaamista ja arjessa tiettyä rauhallisuutta. Tämä ei kuitenkaan ole pois kehityshalukkuudestamme ja kyvystämme kokeilla uutta.

- Uusi hieno Malmin sairaala on suunnittelupöydällä. Pääset takuulla ja mielellään vaikuttamaan sen toiminnan suunnitteluun.

MILTÄ VAIKUTTI - TULISITKO YLILÄÄKÄRIKSEMME?

Uskallamme luvata, että uusi ylilääkärimme otetaan ilolla vastaan. Luottamalla meihin ja osaamiseemme tulet ansaitsemaan vankkumattoman luottamuksemme. Ei epäilystäkään, etteikö rauhallista johtamisotettasi ja näkemyksiäsi toimintamme kehittämiseen arvostettaisi. Jatketaanko tästä?

Tähän tehtävään hakeaksesi sinun on oltava Suomessa laillistettu lääkäri, ja sinulla on oltava erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alasi hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä, ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidämme viikolla 11 ja kärkihakijat ohjataan henkilöarviointiin.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätiedot

Johtajalääkäri Laura Pikkarainen,  
09 310 42617
Yhteydenotot 14.2. klo 12-13 ja 22.2. klo 14-15
laura.pikkarainen@hel.fi

Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtaja Seija Meripaasi, 
09 310 52482
Yhteydenotot 22.2. klo 14-15
seija.meripaasi@hel.fi  

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Terveyskeskuslääkäri, Pohjoinen terveysasema

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Pohjoisen terveysasema

Haku päättyy: 14.3.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.4.2024

Apulaisylilääkäri, kotihoidon lääkärit

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/ Kotihoidon lääkärit

Haku päättyy: 11.3.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.4.2024

Kotihoidon lääkäri (terveyskeskuslääkäri)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/ Kotihoidon lääkärit

Haku päättyy: 11.3.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.4.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät