Terveydenhoitaja, Keskisen terveysasema Kalasatama

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Keskisen terveysasema / Kalasatama

Haemme terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa eri pituisiin sijaisuuksiin Keskisen terveysasemalle Kalasatamaan 1.7.2024 alkaen tai erikseen aloituspäivästä sopien. Jos olet työn kehittämisestä ja tiimityöstä kiinnostunut terveyden-/sairaanhoitaja, olet juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Työyhteisömme on tunnettu hyvästä ilmapiiristä ja hyvästä yhteisen työn tekemisen meiningistä, jossa apua saa niin kollegoilta kuin lääkäreiltäkin. Toimimme tiimimallin mukaisesti, jossa jokaisen osaamista hyödynnetään työpistesijoittelussa. Terveysasemalla terveyden-/sairaanhoitajan työ sisältää kiireellistä ja kiireetöntä vastaanottotyötä, hoidon tarpeen arviointia sekä sähköistä asiointia ja puhelintyötä. Myös etätyöskentely on mahdollista perehtymisjakson jälkeen. Teemme työtä kahdessa eri vuorossa.

Toimipisteemme on osa suurta, monitoimijaista Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskusta. Rinnallamme talossa työskentelee muun muassa psykiatrian, päihdetyön, sosiaalityön, kuntoutuksen ja suunterveydenhuollon ammattilaisia.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja ystävällistä palveluasennetta. Aiempi kokemus terveysasematyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia. Tehtävässä on hyötyä myös hyvistä it-taidoista sekä Apotti-osaamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:
Ajankohtaisen kokemuksen terveysasematyöstä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Osastonhoitaja Käenmäki Anna p. 040 517 2762

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Vastaava sairaanhoitaja, kotihoito

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito keskitetyt palvelut

Haku päättyy: 26.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.7.2024 tai sopimuksen mukaan

Vastaava sairaanhoitaja, Kivelän seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus, osasto 12

Haku päättyy: 27.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.7.2024 tai sop. mukaan

Sairaanhoitaja, Vuorensyrjän palvelutalo

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo

Haku päättyy: 1.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.7.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät