Ohjaaja, Mörssärinaukion ryhmäkoti

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Vammaisten asumispalvelut, Mörssärinaukion ryhmäkoti
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Haemme Mörssärinaukion ryhmäkotiin ohjaajaa vakinaiseen toimeen 11.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mörssärinaukion ryhmäkodissa asuu 9 kehitysvammaista autismikirjon henkilöä. Ryhmäkodissa jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on oma kylpyhuone. Keittiö- ja oleskelutilat ovat yhteiset. Asukkaiden arki on aktiivista ja kaikki asukkaat käyvät arkisin työ- ja päivätoiminnassa. Iltaisin asiakkaat viettävät aikaa ryhmäkodissa tai avustajan/omaisen kanssa vapaa-aikaa viettäen esimerkiksi harrastusten parissa.

Ohjaajat työskentelevät kolmessa vuorossa, he ovat paikalla arkisin klo 6:30-21 ja viikonloppuisin klo 7-21.00. Yövuorossa yksikössä on yksi ohjaaja, joka työskentelee 20:30-7:30 välillä. Yöajan ohjaajan tukena toimii vartijapalvelu. Ohjaajan sopimus tehdään kolmivuorotyöhön, mutta yhteisössämme otetaan huomioon työntekijöiden toiveet työvuorosuunnittelussa. Esimerkiksi yövuorot jaetaan halukkaiden kesken.

Asukkaillamme on erityispiirteitä, joihin he tarvitsevat vahvaa tukea. Välillä työntekijämme kohtaavat haastavia arjen tilanteita, joista selviytymiseen auttaa hyvä tiimityö. Olemme panostaneet turvallisuuteen työntekijöiden ja asiakkaidemme näkökulmasta, koulutumme henkilöstön AVEKKI toimintatapamalliin ja pohdimme yksilöllisesti asukkaidemme tarpeita tiimipalavereissa.

Mörssärinaukion ryhmäkoti siirtyy 1.1.2024 organisaatiomuutoksen myötä vammaispalvelut 3:een. Tämä yksikkö sisältää vaativia vammaispalveluja, jotka kattavat laitoshoidon, ympärivuorokautisen asumisen ja vaativan työ- ja päivätoiminnan. Lisäksi siihen kuuluvat kehitysvammapoliklinikka ja uusi moniammatillisen tuen yksikkö. Näiden palvelujen avulla pyrimme tarjoamaan erityistä tukea ja hoitoa henkilöille, joilla on vaikeampia vammaisuuden haasteita.

Meillä työnkuvaasi kuuluu asukkaiden ohjaaminen arjessa, kodinhoidolliset työt, lääkehoito ja verkostotyö. Työyhteisömme on aktiivinen ja kehittävä. Pääset tekemään monipuolista työtä ja oppimaan uutta osaavassa joukossa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tiimityön taitoja ja rentoa ammatillisuutta. Voit olla kokenut konkari tai työurasi alussa, perehdytämme sinut hyvin ryhmäkodin toimintaan. Tärkeänä pidämme motivaatiota työskennellä vahvaa tukea tarvitsevien asukkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:

Kokemuksen kehitysvammaisten ja/tai autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelystä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Vastaava ohjaaja, Perhevastaanotto

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Ympärivuorokautinen perhearviointi, Perhevastaanotto

Ohjaaja, Malmin lastenkoti

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Malmin lastenkoti

Sosiaaliohjaaja, Kivelän seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus
Katso kaikki ammattialan tehtävät