Puheterapeutti, Lasten puheterapia (2 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Keskitetyt perheiden erityispalvelut/ Lasten puheterapia
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Oletko sinä puheterapeutti, joka innostuu uusien asiakkaiden vaihtelevista kielellisistä pulmista ja nauttii toimiessaan erilaisissa yhteistyöverkostoissa? Pidät sekä arvioinnista että kuntoutuksesta ja haluat kehittää sekä omaa osaamistasi että yksikkömme toimintaa erilaisten puheterapian asiakasryhmien osalta. Nautit lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, mutta ohjaat mielelläsi myös heitä ympäröiviä aikuisia ja yhteisöjä.

Yksikössämme on yhteensä 47 puheterapeuttia, joista kolme ruotsinkielisiä. Tällä kertaa etsimme puheterapeutteja vakituiseen työsuhteeseen suomenkielisiin vakansseihin. Työpisteestä voit esittää toiveesi, työyksikköjämme ovat mm. Kampin perhekeskus (Malminkatu 3 F), Oulunkylän terveysasema (Kylänvanhimmantie 25), Pitäjänmäen terveysasema (Konalantie 6-8) ja Suutarilan terveysasema (Suutarilantie 32). Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa 2023.

Helsingin lasten puheterapiassa työtehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten puheen, kielen sekä syömisen taitojen kehityksen tutkiminen, seuranta ja kuntoutus. Työsi sisältää myös asiakkaan ympäristön ohjauksen ja mahdollisten jatkotutkimusten järjestämisen moniammatillisessa yhteistyössä.

Asiakkaamme ovat 0-16-vuotiaita ja he tulevat palveluumme terveydenhuollon lähettäminä. Valtaosa asiakkaistamme on alle kouluikäisiä. Yhteistyökumppaneita ovat mm. lastenneuvola, neuvolan psykologit ja neuropsykologit, toimintaterapeutit sekä varhaiskasvatus, koulut ja sosiaalitoimi. Perhekeskusmalli tukee monialaisen yhteistyön tekemistä asiakkaan parhaaksi. Perhekeskuksia on toiminnassa neljä ja yhteisen työn verkostomaisia toimintamalleja käytetään myös niillä alueilla, joille perhekeskusten tuloa vielä odotetaan. Isossa joukossa on voimaa, ja keskinäinen konsultointimme toimii hyvin. Aloittavana puheterapeuttina sinulle nimetään henkilökohtainen mentori, ja tukenasi on kokeneiden puheterapeuttien vetämä tutor-ryhmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta. Myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat huomioidaan haussa.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä vakituiseen toimeen hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen moniammatillisesta työstä kuntoutuksessa sekä Apotin käyttökokemuksen.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Pia Isoaho, johtava puheterapeutti, p. 050 361 5838
Minna Riekkinen, vastaava puheterapeutti, p. 040 661 7204 (ti-pe)
Sanna Vehka-aho, vastaava puheterapeutti, p. 040 145 3906

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Sosiaaliohjaaja omaishoidon toimintakeskukseen

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Arviointitoiminta, Idän gerontologinen sosiaalityö

Sosiaaliohjaaja, Lasten vastaanotto

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut, Lasten vastaanotto

Psykologi, lastenpsykiatrian työryhmä

Helsingin kaupunki, Psykiatrian ensilinjan palvelut, Lasten erityisvastaanotot
Etsi avoimia paikkoja