Osastonhoitaja, Neuvola ja lapsiperheiden kotipalvelu

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Neuvola ja lapsiperheiden kotipalvelu

Tule esihenkilöksi johtamaan kolmen neuvolan toimintaa! Osastonhoitajana toimit lähiesihenkilönä 23 terveydenhoitajalle ja lähihoitajalle. Etsimme huipputiimimme perhevapaasijaisuuteen neuvolatyön osaajaa, jolla on halu kehittyä osaavaksi johtajaksi. Tiimimme kuuluu kolme osastonhoitajaa ja ylihoitajaa. Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen sekä vahvan tuen johtamiselle, ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässä.

Työ on monipaikkaista ja siihen kuuluu myös etäjohtamista. Esihenkilötyön lisäksi tehtäviin kuuluu myös palveluiden ja hoitoprosessien kehittämistä. Teemme yhteistyötä monien eri ammattiryhmien kanssa. Vastaat päivittäisen toiminnan sujuvuudesta. Osallistut työn kehittämiseen valmentavalla työotteella. Olet mukana erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja strategian ja muutosten jalkauttamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Rekrytoinnissa voidaan käyttää videorekrytointia. Live -haastattelu järjestetään perjantaina 23.8.2024.

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme ajantasaista työkokemusta neuvolatyöstä, näkemyksellisyyttä, linjakkuutta, innostusta ja toimeenpanokykyä, kyvyn refektoida omaa toimintaa, halun kehittyä johtamistyössä, ratkaisukeskeisyyttä ja tiimityötaitoja sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen esihenkilötyöstä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Osastonhoitaja, Madetojan palvelutalo

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Madetojan palvelutalo

Haku päättyy: 24.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024 - 18.5.2025

Päiväkodin johtaja, Töölö

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus, Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen alueelliset palvelut 1, eteläinen suurpiiri

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024

Kehityspäällikkö

Kaupunginkanslia, strategiaosasto, digitalisaatioyksikkö

Haku päättyy: 28.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät